Melyik filmet érdemes megnézetni a lányommal?
Olyan film címekre lennék kíváncsi amibe elrabolják a gyereket.
A lányom elakart szökni a barátnőjével de mivel nem tudja felmérni ennek a súlyát így arra gondoltam nézzen meg egy ilyen filmet. Nem olyan durvára gondoltam
18. és 19. válaszokkal nagyon egyetértek.
Most is csak meg akarod félemlíteni a gyerekedet, ahelyett, hogy megkérdeznéd magadtól, vajon miért akart elszökni tőled a gyereked.
Ha olyan légkört teremtenél neki otthon, ahová jó hazamenni, akkor nem akarna elszökni.
Megszökni börtönből szoktak az emberek, meg onnan, amit börtönnek éreznek.
Amúgy ajánlott filmek:
A remény rabjai
A nagy szökés
Megnézi az ajánlott filmet, a kérdező eléri a célját: a gyereke kedve elmegy a szökéstől ....... és helyette mondjuk öngyilkosságot kísérel meg.
Hm?
Ez nem merült föl senkiben?
hát fantasztikus anya vagy, az osztályfőnöke jobban figyel a gyerekre, mint te, és ha ő jóhiszeműen szól neked, akkor te meg megbünteted a gyereket, és elkezded zsarolni meg rémísztgetni, hogy veled szörnyű ugyan, de ha megpróbál elhagyni tőled, csak még szörnyűbb lesz... de nem baj, a halál még mindig ott lesz lehetséges kiútként.
nem lehet, hogy inkább magadba kéne szállnod egy kicsit, átgondolni, hogy miért menekül tőled a gyereked, és utána beszélgetni vele és bocsánatot kérni tőle?
Nem tőlem akart menekülni hanem az iskolába vannak problémái.
Nagyon jól tudja hogy velem mindent megbeszelhet, segítek neki mindenbe.
Próbálom úgy nevelni ne csak az anyja hanem a barátnője is legyek.
Az se jó ha szigorú vagyok az se jó ha engedékeny.
A barátnője akart elszökni a szüleitől az én gyerekemet meg ravette menjenek együtt és sajnos a gyerekem mindenbe bele rangathato.
12 évesek egyébként
Nyugtathatod magad akármivel, de egy olyan gyerek aki jól érzi magát otthon, nem megy bele ilyesmibe még a barátok kedvéért sem.
Bőven elég ok az, hogy megsérted a magánszféráját és turkálsz a telefonjában. Nem csoda hogy szökni akar, csak magadat nyugtatod azzal hogy a barátnője miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!