Melyik filmet érdemes megnézetni a lányommal?
Figyelt kérdés
Olyan film címekre lennék kíváncsi amibe elrabolják a gyereket.
A lányom elakart szökni a barátnőjével de mivel nem tudja felmérni ennek a súlyát így arra gondoltam nézzen meg egy ilyen filmet. Nem olyan durvára gondoltam
2022. jún. 10. 10:34
12/59 Morzsi007 válasza:
Az a baj, hogy az ilyen filmekben mindig megtalálják azt, akit elrabolnak, vagy eltűnik. Van benne egy hős, apuka, vagy valaki más, aki előkeríti, a rossz emberekkel szembe száll. A való életben általában nem így alakul.
14/59 Morzsi007 válasza:
Hány éves a lányod? Csak azért, mert nekem is van egy, mire számítsak.
15/59 anonim válasza:
Miben nyilvánult az meg, hogy el akartak szökni?
16/59 anonim válasza:
Iszka utazása
Elszökik két fiatal lány, prostitúció lesz a vége. Nagyon erős magyar film.
17/59 anonim válasza:
#9 ha ilyen uralkodó vagy, nem csoda, hogy el akarsz szökni. Inkább nézz magadba és BESZÉLGESS a gyerekeddel, akkor talán azt is megtudnád minek akart elszökni.
19/59 anonim válasza:
20/59 anonim válasza:
Hát ha ez igaz, akkor azért valahol elgondolkodtató, hogy a kérdező mennyire alkalmas szülőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!