Melyik filmet érdemes megnézetni a lányommal?
Olyan film címekre lennék kíváncsi amibe elrabolják a gyereket.
A lányom elakart szökni a barátnőjével de mivel nem tudja felmérni ennek a súlyát így arra gondoltam nézzen meg egy ilyen filmet. Nem olyan durvára gondoltam
"Próbálom úgy nevelni ne csak az anyja hanem a barátnője is legyek"
ezt csinalod rosszul. nem vagytok baratnok, nem vagytok egy szinten, te vagy a szulo, o meg a gyerek, ez a hierarchia ebben a kapcsolatban.
amugy azt tudja a kisasszony hogy a rendorseg fogja hazahozni, es akar el is veheti toled a gyamugy? arvahazban akarja megerni a 18. szulinapjat? ott elobb fogjak megeroszakolni, mint hogy megtudja hogy nem a golya hozza. bocsanat a nyerssegert, de ott ez megy, az erosebb kutya ba-szik (szo szerint).
irtad hoy gondok vannak az iskolaban. miert nem valt iskolat?
Amúgy nekem erről az egészről a Falu c. film jutott eszembe, ahelyett, hogy értelmesen elbeszélgetnénk a gyerekkel, helyette belé neveljük az ismeretlentől, világtól való félelmet.
Na meg egy 12 éves gyerekről beszélünk, azért itt még nem feltétlenül az "élet súlyait" kell velük megismertetni.
Jól értem,hogy a lányodnak még a telefonját is ellenőrzöd,viszont,ha felmerül egy probléma,akkor letudud annyival,hogy odaülteted a tv elé? Gondolom azt is a reklámokból tudja,hogy mit kell venni a boltban,mikor megjön..
Különben meg van sajnos elég sztori,ami igaz,elrablásról. Elég csak a googleba beírni. Talán ha olvassa,jobban átérzi.
A normális válaszokat köszönöm!
Nem kértem gyereknevelesi tanácsokat de nyugodtan eljetek ki itt magatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!