Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Melyik filmet érdemes megnézet...

Melyik filmet érdemes megnézetni a lányommal?

Figyelt kérdés

Olyan film címekre lennék kíváncsi amibe elrabolják a gyereket.

A lányom elakart szökni a barátnőjével de mivel nem tudja felmérni ennek a súlyát így arra gondoltam nézzen meg egy ilyen filmet. Nem olyan durvára gondoltam

2022. jún. 10. 10:34
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
11%
40,én meg hasznosnak értékeltelek! :)
2022. jún. 10. 13:08
 42/59 anonim ***** válasza:
32%

"Próbálom úgy nevelni ne csak az anyja hanem a barátnője is legyek"

ezt csinalod rosszul. nem vagytok baratnok, nem vagytok egy szinten, te vagy a szulo, o meg a gyerek, ez a hierarchia ebben a kapcsolatban.

amugy azt tudja a kisasszony hogy a rendorseg fogja hazahozni, es akar el is veheti toled a gyamugy? arvahazban akarja megerni a 18. szulinapjat? ott elobb fogjak megeroszakolni, mint hogy megtudja hogy nem a golya hozza. bocsanat a nyerssegert, de ott ez megy, az erosebb kutya ba-szik (szo szerint).

irtad hoy gondok vannak az iskolaban. miert nem valt iskolat?

2022. jún. 10. 13:08
 43/59 anonim ***** válasza:
20%
#42 Neked soha ne legyen gyereked...
2022. jún. 10. 13:17
 44/59 anonim ***** válasza:
24%
#43 nem tervezem, nyugi. amugy mi a bajod? mi rosszat irtam?
2022. jún. 10. 13:22
 45/59 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy nekem erről az egészről a Falu c. film jutott eszembe, ahelyett, hogy értelmesen elbeszélgetnénk a gyerekkel, helyette belé neveljük az ismeretlentől, világtól való félelmet.

Na meg egy 12 éves gyerekről beszélünk, azért itt még nem feltétlenül az "élet súlyait" kell velük megismertetni.

2022. jún. 10. 13:23
 46/59 anonim ***** válasza:
70%
#45 ha komolyan megszokne jobb ha tudja a tettei kovetkezmenyeit szerintem
2022. jún. 10. 13:25
 47/59 anonim ***** válasza:
95%

Jól értem,hogy a lányodnak még a telefonját is ellenőrzöd,viszont,ha felmerül egy probléma,akkor letudud annyival,hogy odaülteted a tv elé? Gondolom azt is a reklámokból tudja,hogy mit kell venni a boltban,mikor megjön..

Különben meg van sajnos elég sztori,ami igaz,elrablásról. Elég csak a googleba beírni. Talán ha olvassa,jobban átérzi.

2022. jún. 10. 13:28
 48/59 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm!

Nem kértem gyereknevelesi tanácsokat de nyugodtan eljetek ki itt magatokat

2022. jún. 10. 13:42
 49/59 anonim ***** válasza:
90%
American Crime. Ott nincs ugyan elrablás, de érdemes utánanézni a sztorinak, megtörtént esemény. Vagy a Szomszéd lány. Ugyanazt a történetet dolgozza fel más köntösben, de a tanulsága az, hogy senkiben nem lehet megbízni. Vagy ott van a Megan is missin És durva filmek, de ne baj, nem kell mindig finomkodni. És miért kutatod át a telefonját? A barátnője szülei mit szóltak?
2022. jún. 10. 13:43
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ha probléma van az iskolába pl. Bántják az többiek, akkor írasd át egy másikba, mert tönkreteheti az életét.
2022. jún. 10. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!