Összeszólalkozás után a fiam letiltott a facen, nyáron lesz az esküvője. Hogyan tovább, a szívem megszakad?
"Csak normálisaktól olvasok el választ!"
És anélkül, hogy elolvasnád a választ, hogy állapítod meg, hogy normális írta-e?...
bepánikoltam a másik gyerekem fogyása miatt, hogy testvérként miért nem figyelmeztetik, ahogy én - öhm, mert nem az ő dolguk?
Hacsak nincsen a testvérük kóros súlytartományban, semmi közötök a fogyásához, és megértem, hogy elege van a nyaggatásodból.
Ez a hely a sok ráérő, unintelligens, arctalanul könnyen beszólogatós, öntudatgolyók rosszindulatú gyülekezete!
Szerencsére csak most néztem bele a válaszokba, ugyis én NEM érek rá, hogy másokat lehúzzak a gonosz véleményemmel
Az eseten túl vagyok, ezért leperegnek rólam a buta kritikák.
Tényleg itt azt hiszik, hogy anonim le lehet húzni bárkit a sárga földig. Ők röviden csak bunkók. Majd az élet letöri a szarvukat.
Honnan tudom hogy normális irta a válasz? Nyilván elolvasom. Akiből árad a szemétkedés, az számomra nem normális.
Pocskondiázásból csillagos 5-ös. Lesajnálom öket, ugyis visszakapják majd a pofonokat.
A kevés emberi választ pedig hasznosnak értékeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!