Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összeszólalkozás után a fiam...

Összeszólalkozás után a fiam letiltott a facen, nyáron lesz az esküvője. Hogyan tovább, a szívem megszakad?

Figyelt kérdés
Min vesztünk össze szinte mindegy :bepánikoltam a másik gyerekem fogyása miatt, hogy testvérként miért nem figyelmeztetik, ahogy én. Az alap, hogy mindegyikkel hullámzó a viszonyom, egyértelműen magamat vádolom, az anya én vagyok. Így elmenni esküvőre, hogy a saját fiam letiltott? Nem elmenni, akkora szégyent? Kérjek bocsánatot? Egész életemben azt teszem. Tévedsz: nem vagyok mártír, se önsajnáló. Ember vagyok sok hibával, amivel folyamatosan küzd, EGYEDÜL.

2022. jún. 6. 09:32
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
94%

"Csak normálisaktól olvasok el választ!"

És anélkül, hogy elolvasnád a választ, hogy állapítod meg, hogy normális írta-e?...

2022. jún. 6. 18:16
 32/38 anonim ***** válasza:
89%

bepánikoltam a másik gyerekem fogyása miatt, hogy testvérként miért nem figyelmeztetik, ahogy én - öhm, mert nem az ő dolguk?

Hacsak nincsen a testvérük kóros súlytartományban, semmi közötök a fogyásához, és megértem, hogy elege van a nyaggatásodból.

2022. jún. 7. 07:24
 33/38 anonim ***** válasza:
86%
Azért kíváncsi lennék, pontosan hogyan történt ez a szóváltás? Az a baj, hogy a másik fiad fogy? Ha nem beteg, nem baj, ha fogy. Mindenki kövér.
2022. jún. 7. 22:03
 34/38 anonim ***** válasza:
67%
Kérdés, miért fogyott le a gyerek? Le akart fogyni, mert kövérebb volt, akkor inkább meg kellene dicsérni. Ha semmi ok nélkül fogyott le, akkor max. annyit kellett volna mondani, hogy nem kellene kivizsgáltatni, miért fogytál? Ha azt válaszolja, de hát nagyon kövér voltam, akkor örülj neki, hogy lefogyott. Nézd meg a futókat vagy a Giro d Italia biciklistáit, legutóbb Budapestről indult a körverseny, és az első három nap itt zajlott, nem tudom, láttad-e, a tv is közvetítette, nos, hát azok a biciklisták mint az ujjam, olyan vékonyak. Sokkal többet bír egy sovány ember, mint egy kövér. -- Az esküvőig semmit ne tegyél, ha nem hív meg a fiad, azért írhatsz neki egy e-mailt, gondolom, tudod az e-mail címét is, de csak annyit, hogy annak ellenére, hogy nem kaptam meghívót, remélem, nem veszitek nagyon zokon, ha elmegyek a saját fiam esküvőjére, üdvözöllek Benneteket. - Aztán amikor ott leszel, teljesen rezignáltan viselkedjél, mint egy idegen, gratuláljál nekik, dicsérd a menyed, milyen csinos, és kívánj életre szóló boldogságot nekik. Aztán a végén menjél haza. Ha külön nem mondják, hogy menjél el a vacsorára is. De ne legyen a szívedben harag, egy kis idő után pár hét, egy-két hónap, úgy kellene viselkedned, mintha nem t
2022. jún. 8. 11:54
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
mintha nem történt volna semmi.
2022. jún. 8. 11:54
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, szerintem ezen a ponton el kellene döntened, melyik zavar igazán; hogy nincs melletted vagy hogy letiltott fb-n és kellemetlen helyzetbe hoz ezáltal. Ha fontos a viszonyotok, akkor ne tiltasd le vele magad... Kérj bocsánatot, fogd vissza legközelebb magad, harapdj az ajkaidba, bármit is csináltál eddig, azt hagyd abba vagy csináld máshogy, és így töltsd vele időt. Ha ezt nem akarod vagy nem tudod, akkor vértezd fel magad, erősítsd meg az érveidet, vedd számba indokaidat és húzd meg a határvonalakat.
2022. jún. 16. 19:01
 37/38 A kérdező kommentje:

Ez a hely a sok ráérő, unintelligens, arctalanul könnyen beszólogatós, öntudatgolyók rosszindulatú gyülekezete!

Szerencsére csak most néztem bele a válaszokba, ugyis én NEM érek rá, hogy másokat lehúzzak a gonosz véleményemmel

Az eseten túl vagyok, ezért leperegnek rólam a buta kritikák.

Tényleg itt azt hiszik, hogy anonim le lehet húzni bárkit a sárga földig. Ők röviden csak bunkók. Majd az élet letöri a szarvukat.

2022. júl. 15. 10:26
 38/38 A kérdező kommentje:

Honnan tudom hogy normális irta a válasz? Nyilván elolvasom. Akiből árad a szemétkedés, az számomra nem normális.

Pocskondiázásból csillagos 5-ös. Lesajnálom öket, ugyis visszakapják majd a pofonokat.

A kevés emberi választ pedig hasznosnak értékeltem

2022. júl. 15. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!