Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összeszólalkozás után a fiam...

Összeszólalkozás után a fiam letiltott a facen, nyáron lesz az esküvője. Hogyan tovább, a szívem megszakad?

Figyelt kérdés
Min vesztünk össze szinte mindegy :bepánikoltam a másik gyerekem fogyása miatt, hogy testvérként miért nem figyelmeztetik, ahogy én. Az alap, hogy mindegyikkel hullámzó a viszonyom, egyértelműen magamat vádolom, az anya én vagyok. Így elmenni esküvőre, hogy a saját fiam letiltott? Nem elmenni, akkora szégyent? Kérjek bocsánatot? Egész életemben azt teszem. Tévedsz: nem vagyok mártír, se önsajnáló. Ember vagyok sok hibával, amivel folyamatosan küzd, EGYEDÜL.

2022. jún. 6. 09:32
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
85%
De igen, mártír vagy, igazi áldozatszerepet vállaltál magadra. Amolyan mindenkinek becsicskulsz típus, mindig más az első, akár igaza van, akár nincs. Semmi közöd a két gyereked kapcsolatához. Ennyi az egész.
2022. jún. 6. 10:34
 12/38 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, én is letiltottam az anyámat a facebook-on. (Vissza se kellett volna jelölnöm.) A fiammal pedig egyáltalán nem vagyok ott kapcsolatban.

Valószínűleg te is túltoltad a kölyköd magánélete utáni nyomozást/kukkolást, és ezért kaptad ezt.

Építsd fel a saját életedet, nem csak az anyaság létezik.

2022. jún. 6. 10:43
 13/38 anonim ***** válasza:
25%
Kamugyanús a provokatív kérdés "cél a 100 válasz" stílusban.
2022. jún. 6. 10:47
 14/38 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy kamu, sok ilyen szülő van, aki képtelen a kölykét kiengedni a karmai közül. Aki kölyök aztán lázad és ráb*ssza a szülőre az ajtót. Végleg.
2022. jún. 6. 10:50
 15/38 anonim ***** válasza:
90%
Van sok ilyen szülő, de ez a kérdés mintha azoknak a paródiája lenne.
2022. jún. 6. 10:55
 16/38 anonim ***** válasza:
72%
14-es, valami kamumániás minden kérdés alá odakommentel, hogy "ez kamu". Nem tudom ez mire jó.
2022. jún. 6. 10:55
 17/38 anonim ***** válasza:
95%
Kit érdekel a face??? Hívd fel és beszéljétek meg.
2022. jún. 6. 11:18
 18/38 anonim ***** válasza:
20%
"Itt már nincs mit tenni. Valszeg végleg elszakadt tőled és ennyi volt. Ez 1000%." -Jahhpersze. Én is tiltottam már le anyámat, másnap már röhögtünk és az élet ment tovább. Nem mindenki olyan drámakirálynő, mint te.
2022. jún. 6. 12:00
 19/38 anonim ***** válasza:
95%

A 7-es nagyon jól leírta: "Mások is néha összevesznek, aztán meg kibékülnek és megy tovább az élet. Nem kell mindig mindenben egyetérteni. Egy szoros szülő-gyerek viszony elbírja a konfliktust." Pontosan így van! Mi anyámmal annyira más jellemek és személyiségek vagyunk, hogy poénkodni szoktam, hogy biztos csak örökbe fogadott. De már én is közel vagyok a 40-hez és tisztáztuk, hogy rohadtul mások vagyunk, de attól még szeretjük egymást, nem egymásra kell ráerőltetni az elképzelésünket, hanem el kell fogadni, hogy a másik olyan, amilyen és kész. Ez meg, hogy Facebookon letilt és emiatt nem mész el...tényleg tiszta dedó!

"Ha nekem kellene választani,akkor inkább a gyerekem véleménye érdekelne,mint a világé. Nem az a szégyen,ha nem mész el az esküvőre,hanem az,hogy neked fontosabb hogy mások mit gondolnak rólad." - a tízesnek is nagyon igaza van! Tojd le mások véleményét, kit érdekel???

2022. jún. 6. 12:07
 20/38 anonim ***** válasza:
68%
A gyerekünkkel nem veszünk össze. Sokkal óvatosabban bánunk vele, mint egy vadidegennel, időnként még megfelelő távolságot is tartunk és nem nyilvánítunk elítélő véleményt a viselkedéséről, vagy csak nagyon óvatosan.
2022. jún. 6. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!