Összeszólalkozás után a fiam letiltott a facen, nyáron lesz az esküvője. Hogyan tovább, a szívem megszakad?
Kérdező, én is letiltottam az anyámat a facebook-on. (Vissza se kellett volna jelölnöm.) A fiammal pedig egyáltalán nem vagyok ott kapcsolatban.
Valószínűleg te is túltoltad a kölyköd magánélete utáni nyomozást/kukkolást, és ezért kaptad ezt.
Építsd fel a saját életedet, nem csak az anyaság létezik.
A 7-es nagyon jól leírta: "Mások is néha összevesznek, aztán meg kibékülnek és megy tovább az élet. Nem kell mindig mindenben egyetérteni. Egy szoros szülő-gyerek viszony elbírja a konfliktust." Pontosan így van! Mi anyámmal annyira más jellemek és személyiségek vagyunk, hogy poénkodni szoktam, hogy biztos csak örökbe fogadott. De már én is közel vagyok a 40-hez és tisztáztuk, hogy rohadtul mások vagyunk, de attól még szeretjük egymást, nem egymásra kell ráerőltetni az elképzelésünket, hanem el kell fogadni, hogy a másik olyan, amilyen és kész. Ez meg, hogy Facebookon letilt és emiatt nem mész el...tényleg tiszta dedó!
"Ha nekem kellene választani,akkor inkább a gyerekem véleménye érdekelne,mint a világé. Nem az a szégyen,ha nem mész el az esküvőre,hanem az,hogy neked fontosabb hogy mások mit gondolnak rólad." - a tízesnek is nagyon igaza van! Tojd le mások véleményét, kit érdekel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!