Összeszólalkozás után a fiam letiltott a facen, nyáron lesz az esküvője. Hogyan tovább, a szívem megszakad?
Nem kéne játszanod az eszed. Anorexiás a gyerek? Csont és bőr vagy mi? Gondolom nem, csak leadott pár kilót. Inkább megdícsérnéd. Neki kell jól éreznie magát a bőrében. Nem neked kell, hogy tetszen, hanem saját magának. Nem te vagy a világ közepe.
Az esküvőre akkor menj ha elhívnak. Nagyobb szégyen lesz ha elzavarnak a helyszínen.
"Így elmenni esküvőre, hogy a saját fiam letiltott?"
:DD Igen, így! Az megvan, hogy ahogy letiltott, úgy meg is szüntetheti a letiltást? Kommunikáció a facén kívül is van ám, érdemes lenne végre kipróbálni.
Miért fogyott le a másik gyereked? Mert beteg?
Ha nem beteg, akkor mi közöd hozzá?
Azt gondolom, ha letiltott, akkor már hosszabb ideje zaklathatod a hülyeségeiddel, lelkileg terrorizálod és magyarázol neki, ezért választotta ezt az utat, mert nem értesz a szél szóból. Besokallt, aztán úgy volt vele, hogy legalább megszabadul a terrorodtól.
Tudom, mert én is letiltottam az anyámat, mondjuk meg is szakítottam vele teljesen a kapcsolatot, de ennek hosszú folyamata volt. Például az állandó írosgatás messengeren, rosszul voltam már a cseszegetéstől, gondolom a fiad is.
nálam a Letiltás= nem vagyok rá kíváncsi se a neten, sem élőben sem sehogy.
És így azért én se érezném jól magam olyan ember esküvőjén aki letiltott..😅
Azt viszont biztosra veszem hogy ez amolyan utolsó utáni csepp volt,már rég érlelődhetett. Nem lehet hogy kicsit túlzásba vitted? Pl sokat leskelődtel utána a Facebookon vagy túl sokat írkáltál már neki?
"nálam a Letiltás= nem vagyok rá kíváncsi se a neten, sem élőben sem sehogy."
Nálam meg a facés letiltás = most egy ideig itt, a facén nem vagyok rá kíváncsi, de bármikor (öt perc múlva, két nap múlva, a jövő héten, akármikor) meggondolhatom magam, miért ne tehetném? Ennyi. És nem több.
1.Tanulságos válaszok! Kösz!
2.Nevetséges tévedések (azt hiszik,más is olyan gagyi,mint ők)
3.karmos! kukkolós anyák ne!
Távol állnak tőlem!
A "kamuzást" nem értem, nem is akarom. Csak normálisaktól olvasok el választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!