Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most leszek pár nap múlva 22....

Most leszek pár nap múlva 22. Anyám néha azzal idegesít h mikor csinálom meg a jogsit kifizetik stb. mert azzal foglalkozik hogy már másnak van ennyi idősen meg elkezdi nekem hogy ugy se lesz meg ilyenek. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Más miatt is idegesítőek még gyűjteni akarok még és külön akarok költözni majd nem bírom már őket sokkal jobb lenne ha mindent úgy csinálnék ahogy akarok bár már nyilván nem számolok be a dolgaimról csak hát értitek. Semmi élet nincs itt meglehet zavarodni fiatal létemre. Ha elmennék bulizni nem tudnék még délig se aludni mert már hallanám hogy ők mocorognak. Albi árak kicsit fentvannak de most mitcsináljak. Együtt lenne jobb valakivelm de erre is aztmondják hogy jajj elmegy a pénz az albérletre.
2022. jún. 5. 10:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
Ha kifizetik a jogsit akkor csináld meg. Nagyon sokba kerül már a jogsizás. Én ősszel fogom kezdeni, bár csak kifizetnék a szüleim.
2022. jún. 5. 10:13
 2/30 anonim ***** válasza:
61%
Nagy jódolgodban más problémád nincs.
2022. jún. 5. 10:18
 3/30 A kérdező kommentje:
dolgozni járok. nagy jó dolgomban 2-es köszi
2022. jún. 5. 10:21
 4/30 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg, milyen idegesítőek... azt akarják, hogy bulizás meg délig alvás helyett kezdj magaddal valami értelmeset, ha már 22 éves létedre ez magadtól nem jutott eszedbe. Mernek mocorogni a saját házukban? Hát azt meg hogy!? Mikor az téged zavar! Sőt, még ki is fizetnék neked a jogsit. A szemetek! Nem is lehet ezt bírni, költözz el tényleg minél előbb.
2022. jún. 5. 10:22
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
Ó kérem, ha huszonéves felnőttként a szüleimtől kapnék egy felajánlást, hogy kifizetik a jogsimat, ami ma már akár 4-500 ezer Ft is lehet, én nem a gyakorira rohannék kiírni, hanem kapva kapnék a lehetőségen és megköszönném, hogy támogatnak. Szóval ez legyen a legnagyobb idegesítés az életedben, azt kívánom.
2022. jún. 5. 10:23
 6/30 anonim ***** válasza:
61%

Egyébként is örülök neki, de ilyen kérdéseket látva különösen, hogy nekem olyan anyukám van, aki azt szeretné, hogy minél boldogabb legyek, hogy önmagam életét éljem, és nem olyan, aki rajtam próbálja a komplexusait kiélni.

Nekem az a véleményem, hogy ami nálatok van, az nem család a szó nemesebb értelmében nézve. Nem akarok belefolyni, hogy mi, és hol csúszott el, de láthatóan te nem érzed magad jól, őket meg nem érdekli, hogy te milyen életet akarsz, rád akarják erőltetni a saját vágyott életstílusukat.

Eleve már rég rossz, amikor az az érv, hogy "de hát más ezt meg azt csinált".

"Együtt lenne jobb valakivelm de erre is aztmondják hogy jajj elmegy a pénz az albérletre."

Mondjuk azt, hogy ha te felnőttként elköltözöl, akkor ne azt nézd minden másodpercben, hogy mások mit gondolnak.

2022. jún. 5. 10:27
 7/30 A kérdező kommentje:
jó.De én még NEM AKAROM.
2022. jún. 5. 10:27
 8/30 anonim ***** válasza:
65%
Bánni fogod hidd el nekem.
2022. jún. 5. 10:29
 9/30 A kérdező kommentje:
Igen. 6os igazad van. Én is ugyanezt gondolom. Nem érdekel hogy ki mikor hol hogyan csinálta meg például a jogsit, majd ha késznek érzem magam akkor megyek.Szeretnék majd ez fix..
2022. jún. 5. 10:29
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarja, ne kezdje el! Mert annak nincs értelme.

De ettől függetlenül megpróbálhatnál velük kompromisszumokat kötni például a bulizást illetően. Normális családban meg lehet beszélni a dolgokat.

2022. jún. 5. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!