Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet megértetni a...

Hogy lehet megértetni a húgommal, hogy csak rossz hatással van rá?

Figyelt kérdés

A húgom (aki 17 éves) összejött egy sráccal még tavaly és elég negatív irányba változott a viselkedése. Nagyon nagyon sokáig nem járt be az iskolába, ki is rúgták. Ez is úgy kezdődött, hogy reggel innen mindig elment, azt hittük, egyenes az iskolába megy, de kiderült, hogy ilyenkor a barátjánál volt. Illetve húgom pár napja kijelentette, hogy egyébként a srác már a fiatalkorúak börtönét is megjárta, nem sokkal azelőtt jött ki, hogy összejöttek volna. Bár azt nem említette, hogy miért volt bent. Nem mellesleg húgom nagyon sokat káromkodik és elég bunkó stílusa lett, ezek közül egyik sem volt rá jellemző. Már nem is nagyon szokott hazajönni, mert az ő szavaival élve "mi mindig csak cs.szegetjük". Amikor napokig nem jön haza és megpróbáljuk felhívni, mindig kinyomja, majd amikor nagy kegyesen hazajön, úgy tesz, mintha mi sem történt volna és szerinte csak mi verjük nagy dobra.

Más családtagom is hiába próbál rá hatni, ugyanúgy folytatja ezt az életvitelét és személy szerint már kezdem úgy érezni, hogy ez nem fog változni..

2022. jún. 4. 15:15
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
70%
miért kéne foglalkoznod vele? az ő élete. megtapasztalja majd mi mivel jár. te csak tanácsot tudsz neki adni, és az ő dolga hogy rálép e az ösvényre amit javasolsz neki vagy nem..
2022. jún. 4. 15:24
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha jól értem, nálatok ismeretlen fogalom a gyereknevelés. Nem értem, mi a probléma. A húgos csak úgy viselkedik, ahogy az elvárható egy olyan családban, ahol a szülők semmire sem nevelik a gyerekeket.
2022. jún. 4. 15:32
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Amint 18 lesz dobjátok ki.
2022. jún. 4. 15:33
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
2es szerintem olvasd el ujra!
2022. jún. 4. 15:37
 5/21 anonim ***** válasza:
96%
Azzal, hogy fizetitek a telefonját (meg a többit), támogatjátok, hogy így éljen. Nem iskolaköteles már: nem kell őt pénzelni, menjen el dolgozni. Ennek kapcsán hamarabb megjöhet az esze a pasit illetően is.
2022. jún. 4. 15:38
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Majd magától rájön.
2022. jún. 4. 16:04
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha 17 éves a húgod az annyit jelent, hogy még kiskorú. Mondjuk én azt nem értem, hogy mi a francért nem hívták a rendőrséget a szüleid, ha aznapra nem ért haza, amikor vártátok? Komolyan napokig semmit se csináltatok? És ha valami baja esik és nem ő nyomja ki a telefonját? Egy tini lányról van szó basszus, ilyenkor azon nyombanhívni kell a rendőrséget, ha eltűnik és nem jön haza.
2022. jún. 4. 16:14
 8/21 anonim ***** válasza:
67%
"szerinte csak mi verjük nagy dobra" = szerinte csak mi csinálunk a bolhából elefántot
2022. jún. 4. 16:18
 9/21 anonim ***** válasza:
5%
Ha a szülők knem foglalkoznak vele, te miért agyalsz ezen?
2022. jún. 4. 16:28
 10/21 anonim ***** válasza:
87%
Mert a testvére. Vannak olyan testvérek, akik szeretik egymást, akik foglalkoznak egymással, akiknek fáj, ha a másikuk élete nem jó irányba megy.
2022. jún. 4. 16:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!