Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy nem tudom elviseln...

Jogos, hogy nem tudom elviselni, hogy gyerekként kezelnek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Jól tanulok, most érettségiztem, nyáron szoktam dolgozni is. Alapjáraton egy nagyon megbízható ember vagyok. A szüleim mégis minden egyes dolgomat meg akarják szabályozni. Minden előtt előre szólnak: reggeli előtt rám szólnak, hogy egyek, pedig soha egy étkezést nem hagytam ki, ha kinn zuhog az eső már nyúlok az esernyőért és rám szólnak, hogy vigyek esernyőt. Tanulok a szobámban és rám nyitnak, hogy tanuljak már. Ha egyszer-egyszer lenne még azt mondom oké, nem tudhatták épp mit csinálok, de minden nap eljátsszák ezeket. Megkértem, hogy kopogjanak, mikor bejönnek a szobámba, mert kábé húsz percenként rám rontanak, és néha beszélgetek másokkal vagy online órám van, és erre megsértődtek, hogy oda mennek ahova akarnak mert ez az ő házuk, és nem fognak nekem hason csúszni. Folyton faggatóznak az életemről, ha nem mondok el mindent fejmosást kapok hogy milyen hálátlan vagyok és titkolózom, bejönnek a szobámba és újrahajtogatják a ruháim, merthogy én nem jól csinálom, kitépik a kezemből a fakanalat ha főzök, hogy nehogy elrontsam, és ha én ezt egy szóval is sérelmezem viccesnek találják és nevetnek rajta.

Aztán meg csodálkoznak, hogy egyre szótlanabb vagyok és "bezzeg a barátaiddal jókedvű vagy"

Mit csináljak velük?

2022. jún. 4. 13:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jogos, de kb semmit nem tudsz velük csinálni :D

Tapasztalatból beszélek.

Költözés az egyetlen hosszútávú megoldás.

2022. júl. 21. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!