Miként élted meg kamasz gyerekként, hogy elvált/özvegy apukád egy nála fiatalabb nővel kötötte össze az éltét és az hozzátok költözött?
Első (és utolsó) házastársai vagyunk egymásnak, a férjem 11 évvel idősebb. Semmit nem szólnak a gyerekeink, ez a természetes nekik.
Ha ilyen helyzetben problémázik egy kamasz, hidd el, nem a korkülönbség zavarja, hanem maga az új ember.
Az apámnak (válás után) mindig is fiatal barátnői voltak
Semmit nem szóltam hozzá
Ha szimpatikus és normális volt a nő engem nem érdekelt az életkora
Szóval abszólút igaza van az egyesnek
Engem nem zavart, örültem neki, hogy boldog.
A nő viszont gyűlöl engem a mai napig, pusztán azért, mert élek és "anyára emlékeztetem" - aki egyébként már 20 éve nem él apát.
Kamasz voltam (13 éve), mikor apumnak lett egy fiatal barátnője. Én kifejezetten rosszul viseltem akkor, kiabálás, k*rv@zás, mosolyszünet, minden volt, még át is költöztem anyuhoz. Az az érdekes, hogy így visszagondolva nem a nővel és a korával volt gondom, hanem ahogy tálalták az egészet. Igazából egyik napról a másikra jelent meg a nő, egyik reggel ott heverészett a nappaliban, mikor apum otthon sem volt, betelepedett az életünkbe egy pillanat alatt. Zavart, hogy nem voltam beavatva a történésekbe, nekik egyértelmű volt, hogy majd én alkalmazkodom és minden úgy fog történni, ahogy ők (de lényegében apu) akarják. Mert szerintem egy ilyen helyzetben a szülőnek kellene valahogy megtartani az egyensúlyt az új pár és a gyerek/ek között, hogy egyik fél se érezze hanyagolva magát.
Végül apum szakított vele, és utólag sajnálom, hogy így alakult, azóta sincs párja. Viszont nekem apummal nagyon szoros lett a kapcsolatom, rájöttünk, hogy jó h*lyék voltunk, de már ez van, ő is változott, én is felnőttem.
És a sors iróniája, hogy az én párom is jóval idősebb nálam :D
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!