Ha kamaszként, felnőttként megtudnátok, hogy lombikból születtetek, mit szólnátok?
4-es, 1988. augusztus 24-én született az első lombikbaba Magyarországon, állandó lombikprogram pedig 1992 óta van. Jelenleg is vannak érintett kamaszok és felnőttek.
A lányom is lombikbaba, 15 éves lesz. Soha nem csináltunk titkot belőle, kiskora óta tudja, hogy lombikbaba. Semmi furcsát nem talál benne, sőt, örül annak, hogy ennyire akartuk, és felnéz rám, hogy milyen nehézségeknek tettem ki magam azért, hogy megszülethessen.
#10, remélem, hogy a lányom is úgy fogja gondolni, mint te, hogy nincsen semmi jelentősége ennek, és jó kapcsolatot tud velünk, a szüleivel kialakítani.
8-as voltam.
Azert 10-es a spermadonor egy kicsit mas teszta, mint a sima lombik, ezt igenis nagyon komolyan kell venni szerintem.
Remelem erted, hogy miert.
Szoval en semmi rosszat nem latok ebben az esetben a mesekonyvben meg a sok-sok beszelgetesben kiskortol kezdve.
#4: Ez azért ez nem egészen igaz. 1988-ban született az első magyar lombikbébi. Szóval 34 éves. Azért az már elég nagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!