Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerinted ez így normális? Ti...

Szerinted ez így normális? Ti is szoktatok így csinálni?

Figyelt kérdés
Anyammal szeretetben vagyunk. Én 22F vagyok, anyum 44 N. Kicsit meghíztam pár éve, anyu szokta nekem mondani hogy kis malac, kis köcsögöm, kis zabálós de én viccnek veszem...meg szokta mondani gyere egyél kész az ebéd kis malac "köcsi" :D
2022. máj. 30. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez nem jó így.
2022. máj. 30. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem normális.
2022. máj. 30. 21:40
 3/7 anonim válasza:
95%
Hat az hogy kis malacok az meg akar lehet is normális de a kocsogom az eléggé gáz sztem
2022. máj. 30. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Perverz az, aki perverzióra gondol. Simán lehet, hogy csak aranyos akar lenni. Amúgy meg fogyj le.
2022. máj. 30. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Napi " rejtsünk pár káromkodást a kérdésünkbe " esti kiadása?
2022. máj. 30. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Annó a szomszéd becézte kedves hangon "kis kurvának" az újszülött unokáját, a 3 éves nagytesó meg eltanulta. -_- A felesége a sarkára állt szerencsére, és leállította...

Mi kedves dolgokkal becézzük egymást idehaza, az lenne az értelme....

2022. máj. 31. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit passzív-agresszív. Nekem olyan érzésem van picit tőle, mintha kritizálni akarna anyud, de nem akar eléd állni vele, hanem csak így humorral álcázva szurkálódik. Ez olyan, mintha egy gyerek rossz jegyeket hozna haza folyton, és a szülei "butuskámnak" meg ilyesmiknek becézgetnék, ahelyett, hogy elbeszélgetnének őszintén a helyzetről vele.

Ha téged zavar a dolog, vagy furcsának tartod, akkor beszélj róla anyuddal. Biztos, hogy nem akar neked rosszat és nem akar megbántani, de tényleg furcsa, hogy így fejezi ki magát.

2022. jún. 2. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!