Itt biztos, hogy a pénz, befolyás fog győzni?
Figyelt kérdés
Húgom válni szeretne a férjétől, van 3 gyerekük. Mind a három 5év alatti. Húgom dolgozik egy cégnek otthonról, átlagos fizetés 250-300 ezer. De a férje bőven milliomos kategória. A házuk is jenlegi árak mellett 200-250 millió simán van ha nem több, autók, felsőbb körökben lévő barátok stb. Húgom nagyon fél,hogy úgy jár mint sokan mások ilyen körökben és elveszik a gyerekeket. Mit gondoltok? Van erre esély? Mennyi idő egy ilyen tárgyalás? Folyamat? Illetve a férfi szerintem agresszív is a húgommal ( régebben voltak erre utaló jelek) így féltem is nagyon.2022. máj. 29. 09:37
11/19 anonim válasza:
Ilyen apukának nem kell három gyerek az biztos. Nem nagyon ragaszkodnak a gyerekneveléshez sajnos.
12/19 anonim válasza:
A váltott elhelyezést tudom elképzelni, ha az lesz az apa igénye, az, hogy csak az apához kerüljenek a pénz miatt, szinte kizárt.
Gyerekvédelembe dolgozom, úgy szokott ez kinézni, hogy először heti váltás az elhelyezésben, aztán valamelyik szülő (mindegy a neme, az amelyik érzelmileg gyerek szinten van) elkezdi marni a másik szülőt a gyerekek szemében, és mire kiskamaszok lesznek, maguktól akarnak majd ahhoz kerülni, aki ezt teszi.
13/19 A kérdező kommentje:
Nemrég vált a férj barátja 1,5 éves ikrek kerültek az apához, kb a babyszitter neveli őket, ott is lakik velük az apuka sokat utazik, pedig az anyuka nem alkoholista, nem drogos, saját lakása minden van. Az anyukával 2 hetente hétvégén lehetnek, emiatt táncolt vissza pár hónapja attól, hogy elő hozza a válást a húgom. A ház az apa nevén van.
2022. máj. 29. 14:06
14/19 anonim válasza:
És milyen indokkal nem engedték a váltott elhelyezést? Vagy mi volt ott az anya igénye? Értem, hogy ez egy negatív példa, de egy csomó egyéb tényezőről vagy nem írsz, vagy te sem ismered.
15/19 anonim válasza:
"A ház az apa nevén van."
Ez semmit nem jelent, mert ha a házasságuk alatt szerzett vagyon, akkor is fele-fele. Hiába az ő nevén van. Pontosíts.
18/19 anonim válasza:
Ilyen gazdasági előny mellett apa úgy alakítja a bírósági ítéletet, ahogy szeretné.
19/19 anonim válasza:
Nem az a fontos hogy a hàz mikortòl van a nevèn hanem hogy miből vette. Ha külön vagyonàbòl akkor a, csak az övè. Ha hàzassag alatt keresett pènzből akkor az közös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!