Miért tagadja le hogy vert?
Figyelt kérdés
Apámrol van szó,egész kiskoromtól vert.meg ugye ivott.(0-6 évesig,utanna már nem volt)És tagadja,azt mondta ő nem emlékszik semmire.én meg tisztán emlékszem,amikor már idősebb voltam.Nem mostani történet de amikor legutóbb láttam mindent tagad es nem érti miért volt olyan a kapcsolatunk(mára már semilyen)2022. máj. 26. 13:54
31/33 anonim 

válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__nagyszul..
Ugyanez aki ezt írta, hasonlítsátok csak össze azokat a bizoynos szóközöket. :D
33/33 anonim 

válasza:

Kiakartam egészíteni ezt a történetet azzal, hogy a gyerekverés és a gyereknevelés nem ugyanaz.
Bár nem vagyok szülő, úgy vélem hogy a gyermek nevelő célzattal való megütése a legutolsó elrettentő erőnek kellene lennie és nem az elsőnek.
Az a szülő aki mindig veri a gyerekét arra fogva hogy nevelési célból teszi az gyerekbántalmazás.
Illetve ha ököllel veri azt nem is lehet nevelésre fogni többet mert az családon belüli erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!