Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tagadja apukám, azok...

Miért tagadja apukám, azok után, hogy tudja az igazat?

Figyelt kérdés

Nővéremet gimis korában csúnyán kikezdték az iskolatársai. Egy fiú ügy miatt az egyik barátnője megharagudott rá, és úgy döntött "kitálal" a nővéremről. Azt állította róla, hogy egy k_rva, pénzért volt együtt idősebb fiúkkal. Emiatt az egész iskolában kiközösítették, újjal mutogattak rá, iskolát is kellett váltania. Pszichológushoz járt, pánikrohamai voltak, évekbe tellett mire túllépett rajta. Akkor tagadott mindent, és apukám mindenben mellette állt és támogatta. Pár évvel később, mikor már felnőtt volt, bevallotta, hogy igazak voltak a pletykák, tényleg volt együtt idősebb férfiakkal, de akkor még föl se fogta mit csinál. Apukám nem reagált rá sehogy, csak azt mondta oké. Azóta ha szóba kerül az az időszak, úgy emlegeti, hogy az a szemét lány kitalált róla hazugságokat és kikészítették őt. Mintha nem venné tudomásul, hogy a nővérem bevallotta az igazat. Múltkor is mesélte valakinek, hogy az ő lányát hogy kikészítették gimnáziumba, mert hazug pletykákat terjesztettek róla. És hogy ezt soha nem bocsátja meg annak a lánynak. Miért csinálja ezt? Miért nem érti meg, hogy igaz volt? Ez olyan mintha a szeme előtt lenne egy piros labda és azt mondaná rá, hogy az zöld. És hiába mondod neki, hogy az piros, elengedi a füle mellett. Miért csinálja ezt?

L/18

2019. nov. 21. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Vannak dolgok amihez másnak semmi köze. Oké bevallotta a nővéred, de attól ott van az a tény is, hogy ez egy nehéz időszak volt apukádnak is. Akkor is ha a lánya hibázott. Ő aztva rossz korszakot arra ahoz az idegen lányhoz köti. Sztem neked ezt kár is firtatni
2019. nov. 21. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Neked nem mindegy? Minek lovagolsz ezen? Mit akarsz elérni? Hagyd békén apádat is meg a nővéredet is, ne kavard a szart.
2019. nov. 21. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Mert mit kellene mégis mondani azoknak akik kérdezik? Az igazat? A növekednek volt egy botlása, hogy mekkora az most mindegy. Attól nég a pánikrohamok a kirekesztés igaz volt, és a másik lány viselkedése is ugyanúgy undorító volt. És attól meg az a szüleidnek is egy nagyon nehéz időszak volt, igazából semmin nem változtat ebben a tekintetben hogy igazak voltak e a pletykák vagy nem. De ami a legfontosabb hogy a lánya, az a dolga hogy mindenen túl védje és igen ô amiről mesélt azt átélte vele.
2019. nov. 21. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert szereti.

Nekünk is volt hasonló a suliba, és igen, én védtem a haverom, még akkor is amikor tustam az igazat. Nem akartam, hogy otthagyja a sulit és, hogy öngyilkos legyen. Megérte, bár minket közösítettek ki, és jó volt ez a többesszám :).

Szóval hiába igaz lényegében senki nem érdemel ezért pszichés törést.

2019. nov. 21. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd mar el, hogy mit szamit ez? Szerinted most hogy megtudta, mindenkinek apad el fogja mondani? Kit erdekel ez az egesz? Mi a jelentosege? Nem az lenne a cel, hogy tullepjen mindenki rajta es kesz?
2019. nov. 22. 03:47
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Nővéred egy khmmm... Gyönyörű neveltetèsben lehetett részetek.
2019. nov. 22. 05:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, hogy miért kell az igazság bajnokát játszanod. Szállj le róluk. Apukád tudja az igazat, mégsem alázza meg a nővéredet, mert szereti. Mindenkinek vannak olyan történések a múltjában, amire nem büszke, és érettebb fejjel el akarja felejteni.

És igen az iskolai pletykák terjesztése is szemét dolog volt, attól, még hogy igaz és az a szemét lány fogást talált a nővéreden, nem kellett volna kiteregetni más magánéletét. Most ez olyan, hogy valaki az iskolában bemegy utánad a WC-be és szétkürtöli, hogy milyen undorító büdöset tojtál és emiatt mindenki cikizni kezd. Igaz ez a pletyka? Igaz. Attól még senkinek nem lenne köze hozzá.

2019. nov. 22. 06:43
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

Az igazság röviden, a háttérben mi folyik, de senki se tudja

https://www.youtube.com/watch?v=ptzzU7jFQwo

2019. nov. 22. 09:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem, mintha azt várnád, hogy a nővéredet most apukád lehordja a sárga földig. Szerencsére ő szereti a nővéredet (veled ellentétben), és mellette állt akkor is, amikor kiderült, hogy hibázott.

Mellesleg: annyi pedig tökéletesen igaz a történetből, hogy az a másik lány ártó szándékkel rosszat mondott róla. Az se világos, hogy a nővéred tényleg anyagi ellenszolgáltatásért csinálta-e ezt? Ha nem, akkor nem k...va, ez tehát rágalom, csak könnyen kapható leány.

Ha pl. én megtudtam volna ilyet, akkor nem mondom tovább másnak. Mert hiába igaz, ha engem nem bántott valaki, én se akarom őt. Egy fiún vesztek össze, úgy kezdődött az rossz viszony. Nos én férfi vagyok. Ha egy lányt elvitt volna előlem egy másik fiú, azt tudomásul vettem volna, és nem haragudtam volna érte. Végül is a másik ember nem érzelem nélküli báb: ha ő engem szeretett volna, akkor engem választott volna. Ennyi erővel tehát az a lány a kérdéses fiúra is haragudhatott volna, nemcsak a nővéredre.

2019. nov. 22. 10:27
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Apukád valószínűleg struccpolitikával dolgozza fel azt, hogy egy büdös kis k...vát sikerült nevelnie, aki ráadásul jól megvezette az egész családot. Most mi mást csinálna? Őt i hülyére vették, ismerje be ország-világ előtt ezt, meg a kiváló gyermeke dolgait?
2019. nov. 23. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!