Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én 20 éves vagyok, a barátnőm...

Én 20 éves vagyok, a barátnőm 17. Fél éve járunk, már megtörtént az első. Az szülei letámadták őt, hogy már biztos nem szűz, ő tagadja az egészet és azzal fenyegetik, hogy elviszik egy nőgyógyászhoz, aki majd megmondja az igazat. Lehet ilyet?

Figyelt kérdés

Milyen vizsgálat van ilyenkor?

Megtudja-e mondani, hogy már nem szűz? Egyáltalán az orvos köteles-e elmondani a szülőknek?

2013. jan. 5. 10:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A szűzhártya bármitől elszakadhat, akár sportolás közben is tehát az, hogy már nincs meg neki az nem bizonyíték semmire.
2013. jan. 5. 10:41
 2/11 fospuska ***** válasza:
100%
kérdezze meg a szülőket egyenesen a szemükbe nézve,hogy ők hogyan és mikor vesztették el. lesz ott zavar és nem lesz olyan fontos a kérdés....:)
2013. jan. 5. 10:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem szűz, akkor kitagadják a lányukat? Fura egy család a barátnődé.
2013. jan. 5. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos pedig nem mondhatja el. Ahhoz ugyanis a szülőknek semmi köze, és a lány magánügye.

Egyébként meg, minek titkolni? A szülők is elvesztették ám :D

2013. jan. 5. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi lesz? Semmi. Mivel a lány már 14 elmúlt, ezért azzal szexel, akivel akar. Akkor lenne gáz, ha akarata ellenére közösült volna, de gondolom nincs ilyenről szó.

Meg amúgy is mit kezdenek majd akkor a szülők? Vissza operáltatják a lányuk szűzhártyáját vagy kitagadják a családból? Istenem...

2013. jan. 5. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

Nemcsak a szűzhártya megléte/hiányából lehet arra következtetni, hogy valaki él-e nemi életet. Vannak egyéb nyomok is.

17 évesen még korlátozottan cselekvőképes, a szüleinek/gyámjának joga van belenézni az orvosi dokumentációba, az orvost nem köti a titoktartás.

De jó eséllyel a szülők se akarják kitenni ennek a kínos helyzetnek se magukat, se a lányukat, hanem csak felemlegetik a témát és a lány reakciójából leszűrik, hogy mi a helyzet.

Nekem pedig az a személyes véleményem a témáról, hogy ha valaki már nagylánynak/nagyfiúnak érzi magát szexeléshez, akkor legyen akkor is nagylány/nagyfiú, ha a következményeit is vállalni kell. Ebből is látszik, hogy egyesek mennyire gyerekek, hiába állítják fennhangon az ellenkezőjét.

2013. jan. 5. 11:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt kitől tanulnia a gyerekes gondolkodásmódot annak a lánynak.

A fene se tudja (majd a kérdező esetleg megmondja) milyen szankciókat eredményezhet a kedves fenyegető szülőknél, ha a lányuk őszinte mer velük lenni. A pálya széléről baromi könnyű kiabálni.

2013. jan. 5. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:

miért kell tagadni? álljatok oda szépen mindketten és mondjátok el, hogy lefeküdtetek. tegyétek hozzá, hogy védekeztetek. (legalábbis remélem) és hogy nagyon szeretitek egymást.

17 éves a lány, nem kicsi már.

és én azt mondtam anyáméknak, hogy megoldottunk mindent ketten (mármint a barátommal) mert ők nem voltak hajlandóak semmiről beszélni, úgyhogy vessenek csak magukra.

2013. jan. 6. 10:19
 9/11 anonim válasza:
51%

Bizony megnézethetik, mert még nem nagykorú.

A többieknek üzenem, hogy sajnos nagyon sok lánynak kell titkolóznia az anyja előtt (szerencsére én mindent megbeszélhettem édesanyámmal), mert akkora balhé lenne belőle, hogy kő kövön nem marad. Az én ismeretségi körömben is van ilyen. De én vagyok az illetők fő bizalmasa, és ha kérdésük van, azt bizalommal feltehetik.

2013. jan. 14. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Az orvos nevetné ki a szülőket... Amúgy hogy a szűzhártya átszakadt ettől vagy attól az mindegy. De a doki azért látja a hüvely tágulatából, hogy abban szaladgál-e a kolbász... Egyszer egy bnőmnek mondta a nődokija, hogy gratulál a barátjához (nagy dákója van a srácnak).
2013. jan. 15. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!