Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tagadja le hogy vert?

Miért tagadja le hogy vert?

Figyelt kérdés
Apámrol van szó,egész kiskoromtól vert.meg ugye ivott.(0-6 évesig,utanna már nem volt)És tagadja,azt mondta ő nem emlékszik semmire.én meg tisztán emlékszem,amikor már idősebb voltam.Nem mostani történet de amikor legutóbb láttam mindent tagad es nem érti miért volt olyan a kapcsolatunk(mára már semilyen)
2022. máj. 26. 13:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

Egyáltalán nem történt veled olyan nagy dolog amin ne lehetne túl lendülni!

A szomszédban(Ukrajnában) alig 40 -50 évvel ezelőtt az anyukáknak a saját gyerekeiket kellet megfőzni és megenni.

Hol van ez attól, hogy a szarost elverik?

2022. máj. 26. 19:43
 22/33 anonim ***** válasza:
92%
Na, ne terjessz ostoba álhíreket, 19:43-as! A nagy éhínség kb 85 éve volt, és akkor se ették a saját gyerekeiket az anyák.
2022. máj. 26. 19:49
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg hiteles a 85 +/- 5 év. Rosszul emlékeztem.

De itt Ukrajnában ették a gyerekeket az anyukák, Sztálin teljesen ellehetetlenített mindenféle megélhetési lehetőséget. Előszór csak a ház aztán a vadon élő állatokat ették de gyorsan elfogyott minden így megették a gyerekeket, hogy ne szenvedjenek(gyerekek).

2022. máj. 26. 19:55
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

Olyan is volt, hogy a családok egymással cserélgették a gyerekeiket, hogy ne a saját gyerekeket keljen megenniük.

Nem beszélek hülyeségeket. A számok azok nem az erősségeim de a kannibalizmust illetően mindent tudok mert imádom a témakört.

2022. máj. 26. 19:58
 25/33 anonim ***** válasza:
12%
Holomodor?
2022. máj. 26. 20:00
 26/33 anonim ***** válasza:
12%
Holo*domor
2022. máj. 26. 20:01
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

bezony -bezony!

Látom nem vagyok egyedül aki ismeri a történelmet.

2022. máj. 26. 20:03
 28/33 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, anyám tized ennyi rosszat nem tett velem, mégis letagadja. Gázlángolás, vagy ha tudsz angolul úgy sokkal több irodalom elérhető róla, "gaslighting" a jelenség neve, olvass utána. Tipikus bántalmazó viselkedés.
2022. máj. 26. 20:06
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

28 -as válaszoló nem kell hozzá angolul tudni, elég ha megnézi a 1944 Gázláng című filmet tökéletesen vitték vászonra a gyakorlati részét a gázlángozásnak.

Tökéletes a film, éjjelre ajánlott a film: 22:00 órás kezdéssel, egyedül, mindenféle háziállat nélkülözése mellett.

2022. máj. 26. 20:14
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

"0-6 évesig"

Mesélj még!

Látom, hogy itt van éppen elég hülye férfigyűlölő, aki elhiszi ezt a mesédet is.

(Meg a többit is.)

2022. máj. 26. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!