Milyen hatással van egy felnőtt nő életére, ha az apja kisebb korában nem foglalkozott vele?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és tini koromban sokszor éreztette velem, hogy nem nagyon vagyok fontos számára.
Azóta már változott, de mégis kevésnek érzem magam és szerethetetlennek. Nagyon sok lelki fájdalmat okozott nekem,de szerintem ő még csak nem is tud erről. Mindig eszembe jutnak így sok év után is.
2022. máj. 23. 10:58
21/23 anonim válasza:
A bizalmi problémák pedig szintén eredhetnek a gyerekkorból.
22/23 anonim válasza:
Sajnos ezt már utólag nem lehet megváltoztatni. Válassz egy szerető párt magadnak, aki mellett elfeledheted ezt a problémát. Persze azért dolgozni is kell rajta.
23/23 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban meghalt az édesapám, de addig sem foglalkozott velem sokat. Apakomplexusos lettem. Mindig a 15-20 évvel idősebb férfiak érdekeltek, így lett 25 éves koromban 45 éves férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!