Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok tenni ilyen esetben?

Mit tudok tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Nagyszülőknél élünk a férjemmel és a közös gyerekünkel.

Első unoka a nagyszülőknek. Így hatalmas a szeretet felé de olyan szinten hogy szó szerint sajnálja tőlem az anyós a sajat gyerekem. Fáj neki hogy szeret engem a pici és szóvá is teszi, állandó megjegyzéseket tesz akkor amikor senki sincs ott és állandóan provokál, bánt lelkileg és földbe tipor.

Lelkileg megvisel és pszichológushoz járok emiatt.

1 hét alatt annyi esemény történik hogy nem bírom ezt épp ésszel felfogni. A férjemnek hiába mondom hogy költözzünk (egyébként épül a közös ház) ő erre azt válaszolja hogy : "el akarsz marni anyámtól " vagy "nem mehetsz innen nem tilthazod el tőlem a saját gyerekem" szó nincs ilyenről. Vagy pedig "miért teszel választás elé?"

Egy szóval. Nem akar költözni velem... válni egyenlőre nem akarok reggetek hogy anyósomék elvennék tőlem a picit. De menni akarok mert nem bírom lelkileg. Depressziós is vagyok kicsit és sokszor élni sincs kedvem

2022. máj. 22. 09:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
20: tényleg elképesztő, hogy párnaponta kiírja ugyanazt, és képtelen felfogni a válaszokat...
2022. máj. 22. 11:19
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
amúgy nekem már az is megfordult a fejemben, hogy nincs is gyereke, csak elképzeli ezeket a lehetséges szituációkat, és provokálás jelleggel írja ki az álkérdéseket...
2022. máj. 22. 11:20
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
Velem párom közölte se anyjához se anyámhoz nem szül. Oldjunk meg valahogy. Nulla forintunk volt. Igaza volt.
2022. máj. 22. 11:33
 24/31 anonim ***** válasza:
87%
Holnap hétfő aztán pár napig ismét nyugalom lesz.
2022. máj. 22. 11:43
 25/31 A kérdező kommentje:

Igen. Elronottam hogy ide költöztem de hamarabbra terveztük a költözést csak sajnos nem.ugy jött össze...

Naiv voltam. És most nem tudom mit tegyek

2022. máj. 22. 12:24
 26/31 anonim ***** válasza:
96%
25.de akkor miért kérdezel ha ennyi válasz és kérdés után se tudod mit tegyél?
2022. máj. 22. 12:33
 27/31 anonim ***** válasza:
95%
Ez van, ha a szülőkhöz vállaltok gyereket, bele kell ezt is kalkulálni. Miért nem akkor szültél, mikor k3sz a ház?
2022. máj. 22. 12:39
 28/31 A kérdező kommentje:

27es

A nőgyógyászom azt mondta hogy minimális az esélye annak hogy gyerekem legyen. És szerettem volna mindenképpen kisbabát. Így neki láttunk a babaprojektnek. Végülis 1,5 év alatt sikerült. Igen hosszú idő tudom de sajnos nem haladtunk úgy a házzal ahogy kellett volna. A gyerekem nem bánom. De azt hogy ide költöztem és változtatni szeretnék ezen és ezt nem tehetem meg lelkileg kikészít.. úgy látom hogy életem eddigi nagy nagy hibája volt ez. Ez patt helyzet ...

2022. máj. 22. 12:43
 29/31 anonim ***** válasza:
88%
Könyörgöm.. Ha az első kiírásod lenne.. De mint tudjuk nem az..
2022. máj. 22. 15:34
 30/31 anonim ***** válasza:
95%
Nem párt helyzet, csak nem fogod fel mit kellene tenni, hiába írták le már százan!
2022. máj. 22. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!