Mit tudok tenni ilyen esetben?
Nagyszülőknél élünk a férjemmel és a közös gyerekünkel.
Első unoka a nagyszülőknek. Így hatalmas a szeretet felé de olyan szinten hogy szó szerint sajnálja tőlem az anyós a sajat gyerekem. Fáj neki hogy szeret engem a pici és szóvá is teszi, állandó megjegyzéseket tesz akkor amikor senki sincs ott és állandóan provokál, bánt lelkileg és földbe tipor.
Lelkileg megvisel és pszichológushoz járok emiatt.
1 hét alatt annyi esemény történik hogy nem bírom ezt épp ésszel felfogni. A férjemnek hiába mondom hogy költözzünk (egyébként épül a közös ház) ő erre azt válaszolja hogy : "el akarsz marni anyámtól " vagy "nem mehetsz innen nem tilthazod el tőlem a saját gyerekem" szó nincs ilyenről. Vagy pedig "miért teszel választás elé?"
Egy szóval. Nem akar költözni velem... válni egyenlőre nem akarok reggetek hogy anyósomék elvennék tőlem a picit. De menni akarok mert nem bírom lelkileg. Depressziós is vagyok kicsit és sokszor élni sincs kedvem
Tessék, az egyik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Igen az én kérdésem 7es
Sajnálom hogy nem tudok döntést hozni. Nagyon nehéz
Ez megint ugyanaz, aki 6hetes gyereket ott akart hagyni anyósnál, mert fáradt volt...? Aztán ugyanezeket kiírta a gyerek 6-9-12-15 hónapos korában is?????
Volt a héten is tőle - csak asszem törölték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!