Mit tudok tenni ilyen esetben?
Nagyszülőknél élünk a férjemmel és a közös gyerekünkel.
Első unoka a nagyszülőknek. Így hatalmas a szeretet felé de olyan szinten hogy szó szerint sajnálja tőlem az anyós a sajat gyerekem. Fáj neki hogy szeret engem a pici és szóvá is teszi, állandó megjegyzéseket tesz akkor amikor senki sincs ott és állandóan provokál, bánt lelkileg és földbe tipor.
Lelkileg megvisel és pszichológushoz járok emiatt.
1 hét alatt annyi esemény történik hogy nem bírom ezt épp ésszel felfogni. A férjemnek hiába mondom hogy költözzünk (egyébként épül a közös ház) ő erre azt válaszolja hogy : "el akarsz marni anyámtól " vagy "nem mehetsz innen nem tilthazod el tőlem a saját gyerekem" szó nincs ilyenről. Vagy pedig "miért teszel választás elé?"
Egy szóval. Nem akar költözni velem... válni egyenlőre nem akarok reggetek hogy anyósomék elvennék tőlem a picit. De menni akarok mert nem bírom lelkileg. Depressziós is vagyok kicsit és sokszor élni sincs kedvem
#4:
nálam eltűntek a "figyelt" kérdés oldalról. Valszeg törölték őket?
9es. Az nem az én kérdésem.
10es. Egy olyan család ellen akik vannak 20an én meg egyedül... na ott hogyan is tudom bebizonyítani az igazam ? Sajnos sehogy :(
"Fáj neki hogy szeret engem a pici és szóvá is teszi, állandó megjegyzéseket tesz akkor amikor senki sincs ott és állandóan provokál, bánt lelkileg és földbe tipor."
Megbocsáss, de nekem ez puszta képzelgésnek tűnik.. Vagy konkrétan mondta neked, hogy fáj neki, hogy téged szeret a saját gyereked...???
Kizártnak tartom.
Fordulj pszichológushoz.
.. lemaradt a vége: egy JOBB pszichológushoz... Mert ha tényleg jársz, és nem mondott neked semmit _saját magadról_ akkor nem megfelelő szakember!!!
Súlyos önértékelési zavaraid vannak.
Kérdező: hetekig titokban sok alkalmat rögzíts, mutasd meg a pszichológusnak meg párodnak is.
Fontos hogy hetekig legyen és senki ne tudjon róla ne vegye észre, aztán több helyre is mentsd le a felvételeket ne csak a telón legyen és a többi másolatról senki se tudjon.
Még hányszor írod ki?
Ha ilyen idióta hülye vagy, úgy kell neked.
Nem sajnállak, és igazából egyik idióta nőt se aki másnak a nyakára szül, utána meg sír a szája.
Még ahhoz is hülye vagy, hogy felfogd a gyerekedet nem veheti el anyósod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!