Lehet-e harmonikus jövő képe egy olyan embernek, akinek a szüleinek terhessége első idejében megfordult az abortusz?
Én lennék az-az ember. 31 éves vagyok, és a anyukám elmondta, hogy mivel kései gyerek voltak, ő maga is kései gyerek volt, így megfordult a fejében, hogy mint 4. gyermeket nem tartanak meg. Aztán apám kimondta a kulcs szót, hogy ide mi mindig örülni jöttünk és anyum sírva visszakérte az abortuszos papírt és hazamentek.
A gyermekkorom csodás volt, de úgy olvasgatva erről, úgy elgondolkodtam, hogy valóban befolyásolja az életemet ezt negatívan?
#73 kihatással lett ez a mentális egészségedre?
Nekem is szörnyű gyerekkorom volt. Én eléggé szorongok.
A kérdésre már válaszoltam, úgyhogy, bocsi, de:
75, a szörnyű gyerekkornak nagy szerepe van a szorongásod kialakulásában, végülis "megtanítottak" mindentől félni. De tudsz tenni magadért. Ha egyedül, könyvekből, barátokkal nem megy, neked is nagyon jó lenne egy szakember kézfogása. Sok időt nyerhetnél a hátralevő életedre nézve, kibogozni és enyhíteni is segítene a fájdalmadat. Sőt, elindulhatnál egy sokkal boldogabb élet felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!