Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet-e harmonikus jövő képe...

Lehet-e harmonikus jövő képe egy olyan embernek, akinek a szüleinek terhessége első idejében megfordult az abortusz?

Figyelt kérdés

Én lennék az-az ember. 31 éves vagyok, és a anyukám elmondta, hogy mivel kései gyerek voltak, ő maga is kései gyerek volt, így megfordult a fejében, hogy mint 4. gyermeket nem tartanak meg. Aztán apám kimondta a kulcs szót, hogy ide mi mindig örülni jöttünk és anyum sírva visszakérte az abortuszos papírt és hazamentek.

A gyermekkorom csodás volt, de úgy olvasgatva erről, úgy elgondolkodtam, hogy valóban befolyásolja az életemet ezt negatívan?

[link]

[link]

#Rejtőzködőgyermek #nemvártgyermek
2022. máj. 9. 00:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%

48-49

Ez nem bizonyítja azt, hogy másnak nem lehetnek problémái amiatt, hogy nem akart gyerek volt. A kérdező anyukája nyilván már a terhessége, legkésőbb a szülés után feldolgozta a tényt, hogy még egy gyermeke lett.

(Egyébként főleg velem vitatkozol, de pl. én írtam a 47-es választ. Szóval lehet kategóriákban gondolkozni.)

Kérdező, akkor hogy derült ki végül, hogy születési rendellenességed van?

2022. máj. 9. 13:02
 52/76 anonim ***** válasza:
100%
Akkor először kardiológus, mindenképp kérj véleményt. Lehet, hogy a pánik is ebből következik. Ha az alapproblémát megoldják, javul vele együtt az életminőség is.
2022. máj. 9. 13:17
 53/76 A kérdező kommentje:
Kardiológus mondta és el is végezték a szükséges beavatkozást, minek eredményeképp megszűntek a tünetek idestova 7 éve....
2022. máj. 9. 13:18
 54/76 anonim ***** válasza:
100%
Mi hozta elő a pánikrohamokat? Ezek nem jönnek ki csak úgy maguktól, mindig valami komolyabb történt a háttérben.
2022. máj. 9. 13:23
 55/76 anonim ***** válasza:
100%

53

Ez szuper!!

2022. máj. 9. 13:23
 56/76 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit azért írhatnál bővebben, tehát akkor az a jelenlegi gondod, hogy kórházba kerültél pánikrohammal? Ha kifejtenéd, hogy mi a baj, nem kellene tippelgetni, lehet, hogy jönne valahonnan egy használható tanács.
2022. máj. 9. 13:24
 57/76 A kérdező kommentje:

Nem szimpla pánikroham volt, hanem egy járulékos idegszáll okozta szívritmuszavar, mivel ott a szigeten EKG-ra kötöttek és kimutatta az erre jellemző hullámokat... a WPW-szindróma okoz ilyeneket...

[link]

2022. máj. 9. 13:31
 58/76 A kérdező kommentje:
A Pánikrohamnak nincsenek szervi okozói... ennek meg volt, de ha arra vagy kiváncsi, pl kamaszként titkoltam a melegségemet és féltem a lebukástól és akkor jött először elő, utána meg spontán váratlan helyzetekbe is előjött...
2022. máj. 9. 13:35
 59/76 anonim ***** válasza:
100%
Hm, lassan feladom. Egyszerűen nem tudom összerakni, hogy mi a baj. Tehát a szervi bajt megoldották, ennek ellenére pánikrohamod lett és ezt kellene összefüggésbe hozni azzal, hogy terveztek-e vagy sem? Vagy van konkrét kérdésed?
2022. máj. 9. 13:37
 60/76 anonim ***** válasza:
100%
Ja, most látom az 58-t. Igen, a titkok tudnak csúnya dolgokat okozni. Pszichológuson még nem gondolkodtál? Ő segítene neked megérteni azt, hogy semmi gond nincs veled.
2022. máj. 9. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!