Igaza van anyámnak?
Nézd, én se tudom, hogy mennyi válasz kell, egyre kamusabbnak tűnik az egész sztori, de egy utolsó válasz erejéig tegyük fel, hogy igaz, és nem csak csavarsz még egyet a brazil szappanoperán.
Két dolgot tehetsz: folytatod, vagy leállsz. Mindkettőnek tudod, hogy milyen következménye lehet. Az egyik rövidtávon csábító, de hosszútávon tönkretesz, nagy árat fizetsz érte, a másik rövid távon nehéz... Hogy ezt okosan csináld, és ne ess vissza, mert annak is van veszélye, és a visszaesés durva, nem olyan, mintha más egyszer kipróbálná... szóval itt a nyár, remek alkalom a rehabra. A drogos haverokról meg végleg le kell szakadni, messze elkerülni őket, akármennyire hiányzik a társaság. A rehab azért is jó, mert másokkal együtt szoksz le, és ez ösztönöz, ill. szakemberek is segítenek.
Középút nincs! A kísértés bazi erős lesz, ha azt próbálnád választani, és úgy szenvednél a leginkább. Ha idősebb korban próbáltál volna füvet, ÉS nem mentél volna tovább, ill. azt is csak alkalomszerűen egy-egy buliban, akkor az is más, mint az életvitelszerűség és a kapun már átmenni egy keményebb világba, ahonnan visszakapartad kicsit magad. Akkor nem tudsz úgy megállni a kapuban, hogy na csak ennyit. Később sem, mert aki függő lett, az mindig is függő marad, max. tiszta. Ha egy kicsit belekóstol később, akkor meg visszaeső, és zuhan a szarba megint. Tehát ezt eljátszottad.
Nem mondom, hogy könnyű lesz, nem is riogatlak. Csak őszinte vagyok. Ez az út kemény szokott lenni, de megéri. Nagy akaraterő kell hozzá, és következetesség. Ez azonban az életben is általában meghozza a gyümölcsét. Kicsit megizzaszt, de megérlel.
#29 Berki.. Azt írták, olyan nagy mennyiségű kábszert találtak nála, amiről neki is tudnia kellett, hogy halálos dózis."
Hazugságokat írnak a sajtóban. Nem a drog miatt halt meg. A Zacher Gábor is megmondta, hogy a szteroidok tönkre teszik a szívet. Azt a hazugságot is írták a neten, hogy Berki felakasztotta magát. Ebből semmi nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!