Igaza van anyámnak?

Figyelt kérdés
Fiatal gyerek vagyok, úgy érzem nekem élni kell még, ráér tisztának lenni később ha majd lesz családom meg ilyenek. 2-3 naponta szívok füvet, elpattintok párat a haverokkal, meg 1-2 hetente berúgok. Anyám meg mindig csesztet hogy ezzel le kell állnom, meg elvonóra rak meg ilyenek. De nem értem miért, mert én nem vagyok függő, nem azért csinálom, hanem mert jót ad és úgy érzem ezt amíg fiatal vagyok meg nem kell melózni megtehetem. Lehet hogy félt meg ilyenek de tudom hogy ez nem árt nekem. Komolyabb drogokat nem is csinálok, amfetamint nyomtam egyszer orrba meg dobtam még régebben egyszer egy ekit. De 3-4 havonta az is beleférne szerintem. Nem csinálok semmi rosszat amúgy, tanulok még gimnáziumban, suli után is, nincsenek rossz eredményeim. Nem járok rossz társaságokba se, néhány roma gyerekkel szoktam akik még úgy gázosak de ők se azok akik sittről sittre járkalnak. Baja az anyámnak, hogy attól fél hogy tönkreteszem magam meg hogy ráállok ezekre. De nem érzek eddig bajt. Meg ellátom a dolgom, nem lógok meg semmi ilyesmi.

2022. máj. 7. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
Most így elgondolkodva valszeg nyáron szünetben elnézek egy rehabra. Kérdésem nem volt túl őszinte, igazából megmondom a frankót, amióta nyomtam csak az amfetaminon, ekin jár az eszem mikor lőhetem magam legközelebb, na meg a fű, minden nap kell elpattintsak egy 5-6 cigit minimum. De lehet így marad, jó ez így nekem, nem tudom mit tegyek még
2022. máj. 8. 15:02
 52/73 anonim ***** válasza:
92%
Kar volt megszuletned. meg anyadnak lemondania az utazasrol, szinhazrol, jo ruhakrol es pasikrol miattad. Most is ott eloskodsz rajta es meg az esely is elszall hogy nyugodtan elhessen. Elete vegeig tartania kell teged, fizetni utanad, ha felcsinalsz egy not, meg a gyerektartast is tole vonjak majd le, mert se eleted, se munkad. Egy igazi istencsapas, atok vagy igy. Nem kell hogy sikeres meno legyel, de legalabb anyadnak nullara kihozhattad volna magad.
2022. máj. 8. 15:08
 53/73 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem trollkodik simán.
2022. máj. 8. 15:16
 54/73 anonim ***** válasza:
100%
Szomoru, mikor a nők azon aggodjak maguk vajon elég friss e a sargarepa, hogy a babajuk egeszsegesen egyen, egesz ejjel virrasztanak egy kis kohogesnel, nehogy rosszul legyen es meghaljon...erre a gyerek onkent teszi magat a sirba. De megis mi a franc bajod van? 90 ev mulva ugyis meghalsz mint mindenki mas. Nem tudnad kibirni normalisan? Igen, az elet rohadt nehez es sokat kell benne sirni. De a fuggoseg a drog, szex, jatek a legrosszabb minden kozul. Egyedul talan a sportfuggoseg az egyetlen amivel pl. Eredmenyt is lehet elerni. A helyedben nekiallnek es nyomnam ejjel nappal a sportot. Amint ereznem a sovargast a drogra, piara, mar mennek is futni vagy kondizni. Ajulasig futnek, hogy erom se legyen pialni vagy drogozni.
2022. máj. 8. 15:18
 55/73 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én se tudom, hogy mennyi válasz kell, egyre kamusabbnak tűnik az egész sztori, de egy utolsó válasz erejéig tegyük fel, hogy igaz, és nem csak csavarsz még egyet a brazil szappanoperán.

Két dolgot tehetsz: folytatod, vagy leállsz. Mindkettőnek tudod, hogy milyen következménye lehet. Az egyik rövidtávon csábító, de hosszútávon tönkretesz, nagy árat fizetsz érte, a másik rövid távon nehéz... Hogy ezt okosan csináld, és ne ess vissza, mert annak is van veszélye, és a visszaesés durva, nem olyan, mintha más egyszer kipróbálná... szóval itt a nyár, remek alkalom a rehabra. A drogos haverokról meg végleg le kell szakadni, messze elkerülni őket, akármennyire hiányzik a társaság. A rehab azért is jó, mert másokkal együtt szoksz le, és ez ösztönöz, ill. szakemberek is segítenek.

Középút nincs! A kísértés bazi erős lesz, ha azt próbálnád választani, és úgy szenvednél a leginkább. Ha idősebb korban próbáltál volna füvet, ÉS nem mentél volna tovább, ill. azt is csak alkalomszerűen egy-egy buliban, akkor az is más, mint az életvitelszerűség és a kapun már átmenni egy keményebb világba, ahonnan visszakapartad kicsit magad. Akkor nem tudsz úgy megállni a kapuban, hogy na csak ennyit. Később sem, mert aki függő lett, az mindig is függő marad, max. tiszta. Ha egy kicsit belekóstol később, akkor meg visszaeső, és zuhan a szarba megint. Tehát ezt eljátszottad.

Nem mondom, hogy könnyű lesz, nem is riogatlak. Csak őszinte vagyok. Ez az út kemény szokott lenni, de megéri. Nagy akaraterő kell hozzá, és következetesség. Ez azonban az életben is általában meghozza a gyümölcsét. Kicsit megizzaszt, de megérlel.

2022. máj. 8. 15:25
 56/73 anonim ***** válasza:
89%
Rehabon csak ujabb drogos haverokra lelsz, a tobbseg visszaesik. En egyeni terapiat javaslok.
2022. máj. 8. 16:57
 57/73 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszületett a komoly elhatározás, és van ebben támogatás, márpedig ahogy érzem, anyád támogatna ebben, akkor szerintem jelentkezz mielőbb, hogy feltehesd a kérdéseidet. Pl. lehet, hogy időpontot kell kérni, mert teltházasak szoktak lenni, és hasonló.
2022. máj. 8. 18:20
 58/73 anonim ***** válasza:
7%
#51: Mégis honnan van rá pénzed???
2022. máj. 8. 18:21
 59/73 anonim ***** válasza:
0%

#29 Berki.. Azt írták, olyan nagy mennyiségű kábszert találtak nála, amiről neki is tudnia kellett, hogy halálos dózis."

Hazugságokat írnak a sajtóban. Nem a drog miatt halt meg. A Zacher Gábor is megmondta, hogy a szteroidok tönkre teszik a szívet. Azt a hazugságot is írták a neten, hogy Berki felakasztotta magát. Ebből semmi nem igaz

2022. máj. 8. 18:25
 60/73 anonim ***** válasza:
68%
Én támogatlak, folytasd, menő gyerek vagy, told a drogot keményen öcskös, csajok is buknak rád mi baj lehetne, így leszel faszä gyerek. Nyomjad neki keményen. Üdv: Sátán.
2022. máj. 8. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!