Igaza van anyámnak?

Figyelt kérdés
Fiatal gyerek vagyok, úgy érzem nekem élni kell még, ráér tisztának lenni később ha majd lesz családom meg ilyenek. 2-3 naponta szívok füvet, elpattintok párat a haverokkal, meg 1-2 hetente berúgok. Anyám meg mindig csesztet hogy ezzel le kell állnom, meg elvonóra rak meg ilyenek. De nem értem miért, mert én nem vagyok függő, nem azért csinálom, hanem mert jót ad és úgy érzem ezt amíg fiatal vagyok meg nem kell melózni megtehetem. Lehet hogy félt meg ilyenek de tudom hogy ez nem árt nekem. Komolyabb drogokat nem is csinálok, amfetamint nyomtam egyszer orrba meg dobtam még régebben egyszer egy ekit. De 3-4 havonta az is beleférne szerintem. Nem csinálok semmi rosszat amúgy, tanulok még gimnáziumban, suli után is, nincsenek rossz eredményeim. Nem járok rossz társaságokba se, néhány roma gyerekkel szoktam akik még úgy gázosak de ők se azok akik sittről sittre járkalnak. Baja az anyámnak, hogy attól fél hogy tönkreteszem magam meg hogy ráállok ezekre. De nem érzek eddig bajt. Meg ellátom a dolgom, nem lógok meg semmi ilyesmi.

2022. máj. 7. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
16%
Ugyanezt csinaltuk gimiben a baráti körömmel, aztán mostanra mindannyian diplomások lettünk.
2022. máj. 8. 00:41
 22/73 anonim ***** válasza:
86%
Ne hazudjál 21es. Oké?
2022. máj. 8. 00:51
 23/73 anonim ***** válasza:
94%

Igaza van.

Te meg gyenge, semmirevaló életet élsz.

Ez az építkezés időszaka, tanulás, sport, értelmes hobbik, normális társág, értékes barátok, kapcsolatok, művelődés.

Ez mind jelenti normális embernél: a ki akarom élni a fiatalságomat.

Nem pedig az, amit te művelsz, hogy értelmetlenül tékozlod az idődet, iszol, csavarogsz, kábítószerezel, kihasználod az anyádat.Lebontod a személyiségedet. Nem adok sokat, és az utcán fogsz kéregetni, hogy meglegyen a napi füved, aztán a még erősebb. Nem fogod megérni a 40 évet, ha így folytatod!

2022. máj. 8. 00:56
 24/73 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja... a mamahotel nem lesz örökké nyitva. Vagy azért, mert előbb-utóbb megunja, és túlságosan fáj neki látni a lassú öngyilkosságodat, és akkor azt mondja, hogy csináld máshol, ha már tenni akarod, vagy hogy úgy talán hamarabb rájössz, ami igaz is, vagy azért, mert meghal. Te meg magadra maradsz, és rövidúton hajléktalan leszel. Tudod, egy drogos alkeszost még a nők se nagyon szeretnek - jó esetben.

Így meg merülsz egyre mélyebbre, és a híd alatt kötsz ki, piára koldulsz.

Remek jövőkép, nem?!

Majd x év múlva bánkódhatsz, hogy milyen hülye voltál, vagy hibáztathatsz másokat, de nem leszel előrébb. Szóval most kéne inkább okosan döntened.

2022. máj. 8. 04:00
 25/73 anonim ***** válasza:
72%
A kábítószer nem úgy működik hogy te majd kitalálod, hogy nem leszel függő és nem leszel az. Fogalmad sincs még az életről, ahogy arról sem hogy milyen könnyű lecsúszni. Senki nem úgy kezdi, hogy heroinos tűvel a vénájában szaladgál. A pia 1-2 hetente egyáltalán nem gáz. De a kábítószer az, ha fű ha nem. Van olyan ismerősöm aki 15 évesen elkezdett füvezni hébe-hóba, 16 évesen pedig minden nap még suliba is be volt állva. Pedig tényleg jó közegből jött. Az élet élvezetéhez, meg a fiatalság kiéléséhez nincs szükség kábítószerre. Én is füveztem párszor, de hamar rájöttem hogy tök felesleges piától is épp elég hülye vagyok. Itt vagyok 19 éves, eszem ágába nem jutna mégegyszer az életben droghoz nyúlni. Pia havonta 1-2x és hidd el nem vagyok kevésbé boldog mint akik heti 2x berugnak :)
2022. máj. 8. 04:43
 26/73 anonim ***** válasza:
31%

1# "Berki is így kezdte"

A Berki Krisztián a szteroidoktól, izom növelők miatt halt meg, mert nem bírta a szíve. Nem attól halt meg, mert elszívott 1-2 füves cigit

2022. máj. 8. 04:45
 27/73 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ugy teszi amgát tönkre ahogy akarja...
2022. máj. 8. 04:54
 28/73 anonim ***** válasza:
33%

Ha saját magad keresed meg az árát és saját magadat tartod el, akkor talán megérteném. Végső soron mindenkinek joga van hülyének lenni, de te más farkával vered a csalánt. (más pénzéből drogozol)

Anyádnak van igaza.

2022. máj. 8. 06:24
 29/73 anonim ***** válasza:
92%

26- hát Beri nem az a füvezős fajta.. Amúgy azt írták, hogy olyan nagy mennyiségű kábszert találtak nála ,amiről neki is tudnia kellett, hogy halálos dózis.

Kérdező- ha nem vagy függő, tessék, bizonyíts magadnak: állj le mindennel fél évre. Tuti, hogy nem bírod ki..Még a gondolattól is eláll a lélegzeted,mi?

2022. máj. 8. 08:19
 30/73 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal gyerek vagy, aki függő is.

Hagyd abba a piálást, és a füvezést. Tönkreteszed magad. Találj mást, amiben megtalálod magad.

2022. máj. 8. 09:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!