Hogyan hagytátok ott a mérgező családotok?
Figyelt kérdés
Lelkileg mit éltetek át?..
Nehéz volt elindulni?
2022. máj. 5. 18:50
11/15 anonim válasza:
Egy kézitáskával! Amint lehetett! Nem mondom, hogy könynű út volt, de boldog és önálló. Fiatalon a nehézségeket nem érzékeltem annyira súlyosnak, olyan voltam mint egy tank. Mindenhol megálltam a helyem, mindent megoldottam, szárnyaltam, mint egy szabadult madár. 19 évesen, lányként...
12/15 anonim válasza:
11 vagyok, még annyit, hogy tisztességes módon kell elmenni, mert a távolság érzelmileg is rendezheti a viszonyokat, nem lökd el magadtól a családod, miattuk sem, és miattad sem. Ha ennyire szenvedsz, állj a saját lábadra, de a család kötelékét nem felrúgva!! És akkor minden a helyére kerül.
13/15 anonim válasza:
Anyám megbolondult amikor 19 éves voltam. Elkezdett inni, agresszív lett, állandóan üvöltött. Nekem a suli minden félbemaradt de muszáj volt menni, megfogadtam, hogy többet nem fog megverni.
Elköltöztem másik városba, szerencsém volt, egy másik ismerősöm is menekült. Boltban kaptam állast, 3-an béreltünk lakást. Aztán pár év után összeköltöztem a párommal, kaptam kicsit jobb munkát is. 24 évesen mentem vissza tanulni, 28 évesen diplomáztam. Kicsit macerás volt, de végül sikerült mindent elérni, kaptam jó munkát, családom van, messze vagyok anyámtól, semmit nem bántam meg.
14/15 anonim válasza:
"Kérdés manapság mi is a mérgező, mert ez már oylan szinten divat lett a nárcisztikus mellett, hogy mindenre rámondják." Na igen, ez igaz. Esetben bántalmazó családot jelent : előbb ütöttek mint köszöntek. Szó szerint (alkoholista apa, meg egy olyan anya aki félt bármit is tenni) És ebben nőttem fel, ez volt az alapbeállítás. Az öcsém ovis volt amikor apám először leütötte, szó szerint. A gyámügyet soha nem hívták ránk, mások előtt adta az angyalt a fater, anyám meg nyikkanni sem mert.
15/15 Metionin válasza:
Tanultam, mint az állat, így felvettek egyetemre és koliba költözhettem, ahonnan nem mentem haza, bent voltam nyáron is. Már a költözés napján mentem diákmelóba éjszakára, abból tartottam el magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!