Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudok anyukámon kiigazodni...

Nem tudok anyukámon kiigazodni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hol kezdjem… anyukámnak mindig hangulatingadozásai vannak. Egyfolytába azt hajtogatja h “én megmérgezem minden napját” csak azt nem értem mivel. Nagyszüleimmel próbáltam már anyumról beszélni, h miket mond nekem és h hogyan viselkedik velem. Viszont mindig anyum pártját védik, bármit mondok. Mindenem meg van, nem is panaszkodhatnék, viszont anyukám nagyon durván lenéz kb 4 hónapja. Mostanában sokat vitázunk, pedig én próbálok kedves lenni vele. Olyan mintha a baráti társaságom előtt akarna leégetni. És sokszor elveszi a cuccaimat is, mert h “nekem úgyse áll jól”. Általában ha bármire szükségem van akkor apukám ad rá pénzt, vagy pl segít házikban(ha otthon van mivel sokat dolgozik) anyukám is mindig apumat szidja, h sosincs itthon. Igen am, de ha nem dolgozna ennyit akkor anyum se tudna minden héten 400ruhát venni magának. Egyszerűen nem tudok rajta kiigazodni! Van h nagyon kedves, és elenged barátaimmal, és van mikor “elkényeztetett pics@nak” nevez. Mit tegyek? Én szeretnék neki megfelelni, jó jegyeim is vannak. Mondta, h kezed elhízni, keresztapum vett is nekem bérletet, viszont anyum most e akarja tőlem azt is tiltani:( ha bármi ötletetek van, azt megköszönném
2022. máj. 5. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Ötlet? Az nekem sajnos nincs, valahogy-valamiért lelkileg nincs rendben, az emberi lélek túl bonyolult, szakember lehet tudna rajta segíteni, de az ilyen nem megy szakemberhez...

Valamit irigyel, kompenzálni akar, valami baja van.

2022. máj. 5. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Anyád valószínűleg nem akart téged. Nem tudsz neki megfelelni. Fel kéne már végre fogni, hogy ez az erőlködés felesleges. Költözz el és tojd le onnantól.
2022. máj. 5. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem beszélj erről apukáddal. Ha ennyire mérgező környezetben nősz fel az nagyon ártalmas neked. Mi az h elveszi a bérleted? Nem hiszem h apud azért dolgozná halálra magát, hogy téged terrorizáljanak otthon, hanem azért dolgozik h finanszírozni tudja h anyud rendesen neveljen, (amit anyud nem tesz meg.) Beszélj apuddal, h tönkre tesz ez lelkileg, mond el neki őszintén a dolgokat.

2:es: miért neki kellene elköltözni? lehet megoldódna a dolog ha az anya költözne el otthonról és ketten maradnának az apjával.

2022. máj. 5. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
6%

élné a kis MILF életét de útban vagy(tok) neki. az is lehet hogy már befigyelt egy kan , csaknem bírja rászánni magát hogy lelépjen, mert akkor ő lenne a rossz nyilván, ez pedig frusztálja nem kicsit.

a leírtak alapján pedig még akár egy középsúlyos bipoláris zavart is elképzelhetőnek tartok anyukánál.

fentiek mellett sajnos a 2es válaszoló is mondhat valamit szerintem: esélyesen vagy nem voltál tervezve, vagy csak azért h apudat megfogja

Apudnak/-al kéne rendezni a dolgokat (növesszen tököt, és álljon a sarkára) védje meg magát és téged, anyádnak meg ne akarj megfeleni, úgyse tudsz.

2022. máj. 5. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Apukáddal kéne ezt megbeszélned! Ő az egyetlen, akire számíthatsz!

Azt is el tudnám képzelni, hogy anyukád pont azért ilyen, mert apukád keveset van otthon és emiatt ilyen rossz a hangulata.

2022. máj. 5. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Kettes, te meg húzzál már innen melegebb éghajlatra! Be sem álltál a sorba, mikor az észt osztották, te gyökér!

Mintha a költözés olyan egyszerű lenne....

Inkább te költözz el Alaszkába, ahol nincs térerő és nem tudsz ilyen abberált dolgokat írni!

2022. máj. 5. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Anyád valószínűleg nem akart téged. Nem tudsz neki megfelelni. Fel kéne már végre fogni, hogy ez az erőlködés felesleges. Költözz el és tojd le onnantól."

Na megjött a szokásos "kőtözzel" problémamegoldó fenomén.

Azt írod kérdező, hogy anyukád 4 hónapja ilyen. T9rtén valami akkor?

Hány éves anyukád? Nem lehet a menopausa bekavar neki? Az egy elég kemény időszak.

2022. máj. 5. 16:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"hanem azért dolgozik "

Feltehetőan az anyja is dolgozik. A gyereknevelés pedig nem csak az ő feladata. Ugyanúgy az apjáé is.

"Ha ennyire mérgező környezetben nősz fel"

4 hónapja tart.

2022. máj. 5. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Anyuddal fölösleges erről beszélni, látszik hogy nem nagyon akar változtatni semmin.
2022. máj. 6. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!