Elegem van a fiamból! Hogy szabaduljak meg tőle egy időre?
Ekkora gyereket már nem lehet meg nem is kell lepasszolni, akár nevelési tanácsadó akár bármi, nem szégyen segítséget kérni...
Ne a "hogyan szabaduljak meg tőle" dolgon gondolkodj hanem kérd pszichológus meg nevelési tanácsadó segítségét.
De mitől lett ilyen?
El lett kényeztetve kicsiként?
Válás?
Iskolai,vagy családi trauma érte?
Idegen,pl új barátnő apunak?
Én visszamennék az időben,és gondolkoznék,hogy ha jó nevelést adtam,akkor mitől fordult így ki magából.
Vagy esetleg te beszélj vele,de nyugodt hangnemben,és talán tudsz neki segíteni. Tudom,hogy nehéz,hisz felőröl idegileg,de egy próbát megér.
Ha ide így kiírod,akkor gondolom otthon is mondod neki,hogy eleged van belőle. Szerinted ez egy 16 évesnek hogy esik?
Mindenesetre beszélgess vele sokat.
"minden gyerek olyan amilyennek nevelik"
Ja....Vagy inkább mégsem. Ezt a dumát a szobanövény típusú gyerekek szülei és az értelmileg igencsak korlátoltak nyomják. A normális szülő tisztában van vele, hogy a gyereknek van egy adott személyisége és annak alapjait a budos életben nem lesz képes az ember neveléssel megvaltoztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!