Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem egy esetben hallottam már...

Nem egy esetben hallottam már (többek közt nálunk is így volt), hogy az addig normális, törődő szülő teljesen háttérbe szorítja a gyerekét (érzelmileg, időben, anyagilag), amint új partner kerül képbe. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 20:09
1 2
 11/18 anonim válasza:
39%

A gyerekek nincsenek jóban az új feleséggel/nővel?

Sajnos sok olyan van, hogy a gyerekek anyja teljesen apa ellen és az új nő ellen neveli illetve uszítja a gyerekeket, pl: Apa az új nő miatt hagyott el titeket, mert őt jobban szereti stb..

Szerintem, ha a gyerekek jóban vannak apa új barátnőjével és kialakítanak egy egészséges viszonyt, az az ex feleségnek is jó, hiszen a gyerekek érdekét kell nézni, és hogy apjuk is van, aki szereti őket!

2022. ápr. 24. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Mennyi idős a gyerek? Az se mindegy azért.
2022. ápr. 25. 00:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Nálunk pl 9 éves gyerekról van szó
2022. ápr. 25. 06:41
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk is ez volt. Semmi baj, csak akkor ne kelljen neki a segítségem, mikor az új nője miatt gyakorlatilag minden kapcsolatot megszakított velem.
2022. ápr. 25. 07:26
 15/18 anonim válasza:
49%

11est minek kell le pontozni mikor teljesen realis dolgot irt?

Kérdező, magunknak szulunk ezt jegyezd meg. Sajnos ezvan.

2022. ápr. 25. 13:28
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
14. Az apád gondolom sokat adott már és segített neked. Magyarázd el miben kellene neki a te segítséged? El költeni apuci pénzét. Ez vagy te.
2022. ápr. 25. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
62%
Új nő régi nő. Nem mindegy? Sajnos váláskor mindig cimkézzuk az új feleséget, mert nehéz elfogadni hogy több joga van mint egy exnek aki kidobta a pasit.
2022. ápr. 25. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:
73%
Szemetek az apák.Engem gyakorlatilag kiturt az új nője. Apám halálakor még nekem kellett járni pereskedni hogy egyáltalán a kötelező részt megkapjam, amit azóta sem sikerült véghezvinnem. A nő meg éli világát apám házában. Legalább 20 millát zsebrevágott a házon kívül is. De nincs rá bizonyítékom. És tehetetlen vagyok mert olyan összeget követel a haszonélvezeti jogáért amire az életben nem lesz pénzem és nem rakhatom ki. Sajnos közös gyerekük is van, eleve 3 felé kellene osztani ha a nővel meg tudnék egyezni. Most nekem kéne kuncsorognom az új nőjénél. Hát nem fogok.
2022. ápr. 25. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!