Edesanyam 86 eves. En 60 a hugom 55. Mindig en voltam a rossz amiota az eszemet tudom. Arra gondoltam, ha megteszek mindent, segitek anyagilag is ez majd valtozni fog. Sajnos nem. Az unnepek alatt csaladi ebednel megkaptam a magamet. Velemeny?
Figyelt kérdés
Rajottem, hogy nincs mit tenni. Halalig tart. Tenyleg furcsallom, kozben sajnalom Edesanyamat, hogy ebben a korban arra hasznalja az energiajat hogy folyamatosan bantson/ haj, smink, parvalasztas, munka, menu..... semmi nem jo amit csinalok. Ti hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?2022. ápr. 24. 16:24
31/34 anonim válasza:
Mondjuk ez tényleg hülye duma hogy "eddigsem állt melletted senki". Ezt te honnan tudod a kérdezőről? Mert csak azt írta higy nincs gyereke és rossz a kapcsolata az anyjával.
32/34 anonim válasza:
Az "eddigsem" az tényleg hülye duma, az, hogy eddig sem, az pedig látszik az elkeseredettségéből.
33/34 anonim válasza:
Már rég megmondtam volna nekik hogy forduljanak fel mindketten.
34/34 anonim válasza:
Kérdező, sajnálom, hogy így elbaxtad az életedet egy ilyen boszorkány miatt, habár ez a te hülyeséged is. Azért mondom, hogy is, mert a mostani 50-es meg 60-as, de még javarészt a 40-es korosztályt végképp arra szocializálták, hogy a nő dolga elviselni a világ szarát, mert sajt. Anyám kb. veled egy korosztály, már most olyan, mint az anyukádnak nevezett szörnyeteg(bocs, de a leírás alapján még humanoidnak is nehezemre esik nevezni). Ő is ezt akarta volna velem csinálni, csak alig beszélünk mára már :DDDD Hogy túráztatom-e magamat, hogy neki szar? A nagy büdös francokat! Igaz, ehhez kellett nem kevés pénz és energia pszichológustól elkezdve önismereti könyvekre, pszichológiával kapcsolatos előadásra, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!