Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Edesanyam 86 eves. En 60 a...

Edesanyam 86 eves. En 60 a hugom 55. Mindig en voltam a rossz amiota az eszemet tudom. Arra gondoltam, ha megteszek mindent, segitek anyagilag is ez majd valtozni fog. Sajnos nem. Az unnepek alatt csaladi ebednel megkaptam a magamet. Velemeny?

Figyelt kérdés
Rajottem, hogy nincs mit tenni. Halalig tart. Tenyleg furcsallom, kozben sajnalom Edesanyamat, hogy ebben a korban arra hasznalja az energiajat hogy folyamatosan bantson/ haj, smink, parvalasztas, munka, menu..... semmi nem jo amit csinalok. Ti hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?

2022. ápr. 24. 16:24
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
19-esnek: sajnos nem vagyok huszeves es troll sem/ habar pontosan nem tudom mit jelent/ ez nekem mindig gondot okozott, nem kicsit. Az utobbi idoben leromlott Edesanyam egeszsegi allapota, en munka es par nelkul vagyok. Gyerekeim sincsenek. Ha most huszeves lennek, maskepp csinalnam. Ugy erzem / ilyen vagyok/ kotelessegem segiteni. Azert irtam/ nem vagyok nagy forumozo/, hogy foleg aki hasonlo helyzetben van mit tett vagy tenne? Mindenkinek koszonom a valaszt! 20-asnak :NEM 60 evig sem volt jo..... de a munka a napi gondok mellett ez is volt egy problema. Amig Edesapam elt sokat enyhitett ezen a gondon. Akinek van vagy volt hasonlo gondja kerem irjon. Minden velemeny hasznos szamomra!
2022. ápr. 25. 09:13
 22/34 anonim ***** válasza:
80%
Kivel lakik?
2022. ápr. 25. 11:30
 23/34 A kérdező kommentje:
Egyedul lakik. Kozel lakok hozza.
2022. ápr. 25. 11:36
 24/34 anonim ***** válasza:
85%

Otthon. Vannak jobb és rosszabb lehetőségek.

Ha saját a ház és nem ér sokat akkor érdemes beszamitttatni és kap egy szobát. Gondoskodnak róla, szakszerű ellátást kap. Tudjátok látogatni, ő is ki jöhet akár napokra ha látogatni akar.

Ha sokat ér a ház akkor érdemes eladni és egy részéből szobát venni, a többivel kiegeszitheti a nyugdíját, vagy azt csinál vele amit akar. Van állami és magán. Állami ugye olcsóbb.

Ha nem az övé a ház akkor nyilván nem saját szoba, ekkor sajnos 4 ágyasba kerül.

Te se leszel már fiatalabb, nem fogod tudni őt ápolni. Meg nem is fer hogy pont te neked kelljen csak mer közel laksz hozzá. Ha nagyon jó lenne a kapcsolatotok akkor más a helyzet de így hogy nem az így azt mondom hogy a testvéreddel (rá talán jobban hallgat) beszéljétek rá egy otthonra.

2022. ápr. 25. 12:04
 25/34 anonim ***** válasza:
22%
86 évesen minden perc ajándék az élettől, él még 1 vagy 2 évet, azt ajánlom szeresd és foglalkozz vele, mert neked sincs senkid és neki se. Ha meghal, nagyon fog hiányozni és hibáztatni fogod magad ha magára hagyod. Mindegy mi történt, az anyád.
2022. máj. 12. 08:55
 26/34 anonim ***** válasza:
23%
60 évig minden perced másokról szólt, 60 felett minden perc ajándék, innentől csak arra fókuszálj ami téged tesz boldoggá, ami rólad szól. Bőven megérdemled, eddig sem állt melletted senki, lehet, hogy ezután sem fog, a gonosz anyád meg egész biztos, hogy nem. Viszont az életed még hozhat bármit, akár társat, akár jó barátokat, sokkal többet érsz annál mint amennyit hiszel. Anyád emléke örök életben csak a fájdalmat fogja előhozni, készíts magadnak boldog emlékeket máshol, másokkal. Vagy akár csak olyan tevékenységekkel amit téged(!) boldoggá tesznek.
2022. máj. 12. 09:29
 27/34 anonim ***** válasza:
28%
#26, Jehova tanúi szoktak így vélekedni, hogy hagyd el a családod, ne szeress stb.
2022. máj. 12. 09:58
 28/34 anonim ***** válasza:
31%
Tényleg? Fogalmam sincs róla, miről, hogyan gondolkodnak.
2022. máj. 12. 10:13
 29/34 anonim ***** válasza:
28%

Ez tipikusan Jehova tanúi duma, azok még a saját gyereküket is kitagadják.

"60 évig minden perced másokról szólt, 60 felett minden perc ajándék, innentől csak arra fókuszálj ami téged tesz boldoggá, ami rólad szól. Bőven megérdemled, eddig sem állt melletted senki, lehet, hogy ezután sem fog, a gonosz anyád meg egész biztos, hogy nem."

Gondolkodj el milyen alapon adsz te tanácsot ilyen formában egy idegennek, akit nem ismersz? Ha meghal az anyja, azt gondolod örülni fog neki? Térj már észhez! Mindegy hogy milyen, akkor is az anyja és szereti, mert segít és támogatja.

2022. máj. 12. 10:36
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem én akarlak áttéríteni téged egy más fajta gondolkodásra, engem nem zavar, hogy te miről hogyan gondolkodsz. Akkor ki is hasonlít az általad említettekre? :) Ne is válaszolj, nem érdekel.
2022. máj. 12. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!