Edesanyam 86 eves. En 60 a hugom 55. Mindig en voltam a rossz amiota az eszemet tudom. Arra gondoltam, ha megteszek mindent, segitek anyagilag is ez majd valtozni fog. Sajnos nem. Az unnepek alatt csaladi ebednel megkaptam a magamet. Velemeny?
"Kapcsolatmegszakítással."
A szokásos IQ bajnok. Túl sós a leves. SZakítsd meg a kapcsolatot.
Vélemény?
Miért ilyen veled? Valami oka csak van! Ugyanaz pl a tesód megvabte apád? Várt gyerek voltál? Szülés utáni depresszió anyádnál? Beszéltél vele erről? Te elfogadod/szereted magad? Miért akarsz ennyire megfelelni? Mi a jó neked ebben az egészben? Ha nem jó, miért csinálod?
Ismerd meg önmagad....
55 éves voltam, amikor az anyám (80) utoljára öntötte a p*fámba a világ mocskát. Számomra ő ott meghalt. Látni nem akartam soha többé.
Tudom, hogy összevissza futkosott, hogy másokon keresztül kapcsolatba léphessen velem. Esélyt se adtam neki. Apám temetésén láttam legközelebb.
Kár volt.
Szerintem ez is kamu.
60 évesen valaki ezen problémázzon?
Anyuka ezekbe belebeszél, kritizálja: haj, smink, párválasztás, munka, menü.
Hát szerintem a felsoroltakkal tipikusan egy 20 év körüli lány szokott nagyon foglalkozni.
Szóval trollkodó kérdezőnk egy 20 év körüli lány lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!