Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Edesanyam 86 eves. En 60 a...

Edesanyam 86 eves. En 60 a hugom 55. Mindig en voltam a rossz amiota az eszemet tudom. Arra gondoltam, ha megteszek mindent, segitek anyagilag is ez majd valtozni fog. Sajnos nem. Az unnepek alatt csaladi ebednel megkaptam a magamet. Velemeny?

Figyelt kérdés
Rajottem, hogy nincs mit tenni. Halalig tart. Tenyleg furcsallom, kozben sajnalom Edesanyamat, hogy ebben a korban arra hasznalja az energiajat hogy folyamatosan bantson/ haj, smink, parvalasztas, munka, menu..... semmi nem jo amit csinalok. Ti hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?

2022. ápr. 24. 16:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
27%

"Kapcsolatmegszakítással."

A szokásos IQ bajnok. Túl sós a leves. SZakítsd meg a kapcsolatot.

2022. ápr. 24. 17:12
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
Aha előző. akkor mit csináljon? Mosolyogjon hogy hatvan éve baszogatják? Már rég el kellett volna engednie ezt a szeretet-koldus magatartást.
2022. ápr. 24. 17:23
 13/34 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy jellemző, hogy a sok önsorsrontó, mazochista, szenvedésében kéjelgő barom lepontozza az összes értelmes választ! Szenvedjetek csak, nem érdemeltek mást!
2022. ápr. 24. 17:28
 14/34 anonim ***** válasza:
94%

Vélemény?

Miért ilyen veled? Valami oka csak van! Ugyanaz pl a tesód megvabte apád? Várt gyerek voltál? Szülés utáni depresszió anyádnál? Beszéltél vele erről? Te elfogadod/szereted magad? Miért akarsz ennyire megfelelni? Mi a jó neked ebben az egészben? Ha nem jó, miért csinálod?

Ismerd meg önmagad....

2022. ápr. 24. 17:36
 15/34 anonim ***** válasza:
85%

55 éves voltam, amikor az anyám (80) utoljára öntötte a p*fámba a világ mocskát. Számomra ő ott meghalt. Látni nem akartam soha többé.

Tudom, hogy összevissza futkosott, hogy másokon keresztül kapcsolatba léphessen velem. Esélyt se adtam neki. Apám temetésén láttam legközelebb.

Kár volt.

2022. ápr. 24. 17:41
 16/34 anonim ***** válasza:
91%
Mondd neki hogy betelt a persely már nem tudod hova tenni a koszorújára szánt pénzt. Úgyhogy nagyon igyekezzen.
2022. ápr. 24. 17:42
 17/34 anonim ***** válasza:
27%
19, te vagy a pécsi fiú aki itt gyűjtögetné a lányokat? Anyu mit szól ehhez?
2022. ápr. 24. 18:46
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Ja, törölték, akkor bocsi.
2022. ápr. 24. 18:49
 19/34 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem ez is kamu.

60 évesen valaki ezen problémázzon?

Anyuka ezekbe belebeszél, kritizálja: haj, smink, párválasztás, munka, menü.

Hát szerintem a felsoroltakkal tipikusan egy 20 év körüli lány szokott nagyon foglalkozni.

Szóval trollkodó kérdezőnk egy 20 év körüli lány lehet.

2022. ápr. 24. 21:49
 20/34 anonim ***** válasza:
93%
Na igen 60 évig okés volt?
2022. ápr. 24. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!