Én kezelem rosszul a normális családi kapcsolatokat? AITA?
Önálló ember vagyok, rendszeresen látogatom fateromat, nagyapámat és muteromat is. Nem értem mi ebben a probléma.
Több bekezdésben vázoltad, mi a problémád velük. Mindegyik problémád totál helytálló, én már világgá szaladtam volna tőlük.
Minek csinálod, ha szenvedsz a helyzetben, mert pszichok a családtagjaid...?
28 nem komoly még a kapcsolat és szerintem nem is lesz, ha úgy teljesítem továbbiakban mint legutóbbi alkalmakkor. Remélem jövő héten a vérvételből megtudjuk mi a bajom, mert más tüneteim is vannak. Na de ez nem lényeges. Amúgy megértő szóval lehet ezt most csak túlaggódom
Igen egyedül vagyok albérletben.
Amúgy ezt nem írtam le, de rohadtul el voltam gyerekként sajnos kényeztetbe, és teljesen inkompetens voltam nagyon sokáig. Ez okozta a depressziót, mert ha nem lettem volna ilyen anyámasszony katonája, hanem megemberesedem, önállósodom, akkor nem lettem volna ilyen töketlen balfsz. Szerencsére már ez változik azóta hogy elköltöztem, és már normálisabb vagyok sokkal.
Amúgy a kutyánk miatt járok haza, hogy lássam.
Mert terrorizálnak ha nem keresem őket. Most bemásolok egy üzenetet fateromtól. Lent voltam anyámnál hétvégén, és kérdezte másnap mikor jövök Pestre. Írtam, hogy még nem tudom, valamikor megyek. Ezt a választ kaptam 30 perccel később
"Ezt is irhattad volna : " Szia Apa! Nem tudom meg, mikor megyek. De miert kerdezed? Szeretnel velem talalkozni? Ok, mikor lenne neked jo? Megprobalom ugy intezni, hogy akkorra felerjek, es akkor talalkozhatunk. Roli :-) " De te nem ezt irtad, hanem MEGSZOLITAS NELKUL csak odavetetetted: "Nem tudom, majd megyek valamikor." Akar azt is irhattad volna: "Mi a francnak kerdezed? Nem mindegy? Majd megyek valamikor." Szoval ezeknel a valaszoknal erzem ugy, hogy teljesen egyoldalu a kapcsolatunk: en mindent megteszek erted, en erdeklodom feloled, engem erdekel a sorsod, te meg teljes erdektelenseget mutatsz az iranyomban, nem irsz, soha nem hivsz fel, k...ra nem erdekel, mi van velem. TUDOMASUL VETTEM."
Minden héten találkozom vele is, ezek a kirohanásai meg rendszeresek. Múltkor előadta, ha én nem írok neki, meg hívom fel néha, akkor tudomásul veszi, hogy nem érdeklem, és akkor onnantól úgy kezel engem is. Kvázi megszakítja a kapcsolatot kb. Nem először csinálná, anyjával 20 éve nem beszélt, és a temetésére se ment el, és a 3 testvérével se áll szóba, bár jogosan. Jó az egyikkel néha beszél, de az mexikóba költözött, és ekkora a távolság, ezért a konfliktus se alakulhatott ki.
#35 Anyum is ilyen. Ami nekem tényleg segít néha, az az, hogy időnként felhívod és annyit mondasz, hogy "csak meg akartam kérdezni, hogy mi van veletek".
Azóta legalább ezek a lelkiterror beszólások nálunk elmúltak.
És tudom, én is beszéltem vele előtte is, de ugyanez a reakció volt. Az alapja az, hogy nem érzi szeretve magát. Rettenetesen nagy teher ezt egy - mentálisan épphogy gyógyult - gyerekre rárakni, de nincs más lehetősége.
Próbáld ki, hátha nálatok is beválik, hogy a legrandomabb időpontokban - amikor nem ér rá, ha lehet - felhívod és érdeklődsz róla, hogy hogyan érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!