A szüleim nem engedik, hogy befessem a hajamat, mégis mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most leszek 18 és mindenáron be szeretném festeni a hajamat világosbarnára(a hajam sötétbarna). A szüleim nem engedélyezik, ugyanis elég konzervatívak, nem tartják okos döntésnek. Szerintük a festék tönkre tenné a hajamat meg alapból szükségtelen. Régen megigérték hogyha elérem a 18-at befesthetem a hajamat bármilyen színre. Most viszont azt mondják, hogy amíg egyetemre nem mentem addig nem változtathatom meg a hajam színét. A döntésüket igazságtalannak tartom, különösen úgy, hogy szinte minden lány osztálytársam befestette legalább egyszer a haját. Ti mit tanácsoltok? Fogadjam el a szüleim döntését? Vagy tudtok javasolni valamit amivel esetleg meg tudnám lágyítani a szívüket? Előre is köszönöm a válaszokat.2022. ápr. 19. 17:59
21/23 anonim válasza:
Megér ennyit a dolog, hogy vitázz érte?
22/23 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy miért lettem lepontozva? (15ös válaszoló vagyok)
23/23 anonim válasza:
Felejtsd el, ezt csak hidrogénezéssel tudják megoldani, ami szét fogja cs.szni a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!