A szüleim nem engedik, hogy befessem a hajamat, mégis mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most leszek 18 és mindenáron be szeretném festeni a hajamat világosbarnára(a hajam sötétbarna). A szüleim nem engedélyezik, ugyanis elég konzervatívak, nem tartják okos döntésnek. Szerintük a festék tönkre tenné a hajamat meg alapból szükségtelen. Régen megigérték hogyha elérem a 18-at befesthetem a hajamat bármilyen színre. Most viszont azt mondják, hogy amíg egyetemre nem mentem addig nem változtathatom meg a hajam színét. A döntésüket igazságtalannak tartom, különösen úgy, hogy szinte minden lány osztálytársam befestette legalább egyszer a haját. Ti mit tanácsoltok? Fogadjam el a szüleim döntését? Vagy tudtok javasolni valamit amivel esetleg meg tudnám lágyítani a szívüket? Előre is köszönöm a válaszokat.2022. ápr. 19. 17:59
1/23 anonim válasza:
Egyik fodrász sem kér beleegyező nyilatkozatot. Menj el és csináltasd meg, utána mit tudnak tenni?
2/23 anonim válasza:
Használj szinezőt (loreal Casting), az pár hét alatt kijön belőle. Nekem ezt engedték meg a szüeim anno, sőt, végül anyukám festette be. Szépen egyenletesen kikopott utána.
3/23 anonim válasza:
Sötétbarnából kizárólag hidrogénezéssel vagy vegyi kezeléssel lehet világosbarnát csinálni, szinezővel nem.
4/23 anonim válasza:
Soha nem volt festve a hajam, s mégis egy kalap sz.r.
Anyám meg régebb óta festi, minthogy megszülettem volna, s neki szép...
A ház vagy szobafestésnek sincs értelme, maradhatna csak úgy a vakolat...
5/23 anonim válasza:
Most komolyan az érved hogy mindenki más festi? Azzal nincs gond hogy festetnéd, hisz a te tested, te hajad, de ne azért mert mások is.
6/23 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Az én hajam is rendkívül rossz állapotban van(bár ezt a szüleim tagadják). Úgy gondolom, hogy a festés már nem tud rontani a helyzeten😅.
2022. ápr. 19. 18:28
7/23 anonim válasza:
De, tud hidd el. Mesélhetnék.... Mondjuk nem értem mit problémáznak a szüleid egy nem maradandó dolgon, főleg ha magadnak fizeted.
8/23 anonim válasza:
Nekem is volt világosítva, nem mondom hogy jót tett a hajamnak, de visszafordíthatatlan kárt sem okozott
9/23 anonim válasza:
És ha minden osztálytársad festet, akkor mi van?
10/23 anonim válasza:
Csak hodrogénezéssel fog menni. Én is sötétbarna vagyok gyárilag, világosbarna szerettem volna lenni. Életem végéig bánni fogom. A fenékig érő hajamból hátközépig érő lett, annyira tönkre vágta. Ha más miatt nem is, de ezért ne csináld, max színezővel kísérletezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!