Mamám nem engedi, hogy befessem a hajam. Hogyan győzhetném meg?
Unokatesóm befestené a hajam, de nagymamám nem engedi meg. Az én pénzemből venném a hajfestéket, és elmúltam már 18. Azzal jön, hogy olyan szép a hajam, meg, hogy gond lesz vele később, meg unokatesóm nem fog ráérni mindig festegetni.
De én nagyon szeretném.
Micsoda gondok...
Amúgy simán lehet, hogy meg fogod bánni, mivel tönkreteszi a hajadat és innentől kezdve folyamatosan festeni kell. Esetleg színezővel próbálkozz, ami hamarabb lejön.
Ő nevel téged vagy anyukád, apukád? Mert, ha a szüleid, "teljesen mindegy", mit mond a nagymama.
Na akkor mondd neki azt, hogy ez csak színező és pár mosás után kijön. Tényleg lehet kapni 6-8 hajmosásig tartó színezőket. Aztán hátha ő is megbékél vele.
Egyébként meg hiába 18, nem kell lesz@rnia a nagyanyja véleményét, főleg, hogy ő neveli..
Mondtam neki.
Még otthon lakok.
Én is ezt mondtam.
Tudom, vannak ennél nagyobb gondok is, de az én hajam. nem akarok ezen összeveszni vele, de mindenért kiabál.Mikor mondtam, hogy már 14 évesek is festhetik, azt mondta, elég hülye az a szülő, aki megengedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!