Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mamám nem engedi, hogy befesse...

Mamám nem engedi, hogy befessem a hajam. Hogyan győzhetném meg?

Figyelt kérdés

Unokatesóm befestené a hajam, de nagymamám nem engedi meg. Az én pénzemből venném a hajfestéket, és elmúltam már 18. Azzal jön, hogy olyan szép a hajam, meg, hogy gond lesz vele később, meg unokatesóm nem fog ráérni mindig festegetni.

De én nagyon szeretném.

2010. dec. 21. 12:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok.Nem úgy értem,hogy sz*rja le a nagyija véleményét,de ha már emlmúlt húsz is,akkor meg pláne az ő dolga,hogy mit akar a hajával csinálni. El kell fogadni,hogy az idősebbek egy másik életvitelhez vannak szokva,ahol nincs hajfestés,smink,és egyéb dolgok. Nekem is van nagymamám,és ő is elég régimódi,ezért is meghallgatom a véleményét,de nem mindenesetben követem!
2010. dec. 21. 13:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Senkit nem kell megygőyznöd tudsz te magad is ilyen dologban döntést hozni hogy neked mi a jó.Piti dolog..ha megbánod megbánod ennyi volt.Amúgy meg egy színező nem is tesz sokat hiszen az pár mosás után kijön.
2010. dec. 21. 13:11
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha felnőtt ember létedre ennyi önállóságod nincs, és ennyi függetlenséget sem tudtál kivívni, akkor tényleg csináld csak azt, amit a nagymamád mond.
2010. dec. 21. 13:14
 14/25 anonim ***** válasza:
meg dondold el aranyosak a nagyszülők meg minden de milenne ha mondjuk ugyanezt eljátszaná az öltözködéssel??:-)Jót akarnak meg minden mert nekik ez a mai kor nem az amiben anno éltek de mindenben nem lehet leragadni ami neked tetszik és szeretnéd kipróbálni nyugodtan tedd ennyi az egész.ha pedig vmit elrontassz az a te felelősséged.
2010. dec. 21. 13:15
 15/25 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megcsinálnám titokban és utána ő is észre fogja venni,h kikopik....megmondod h ünnepekre más frizurát szeretnél :)

Én 15 voltam amikor befestettem a hajamat,előtte szőke melírok voltak benne mivel akkor az volt a divat...kitaláltam elsőben h fekete leszek...anyu nem engedte,mamám meg végképp...megvettem a hajfestéket és mondtam anyunak,h ha nem festi be akkor befestetem mással.

Ma már értem,h mért nem akarta,h fekete legyen...már 6 éve fekete vagyok :) de annak örülök,h ez a hajszín legalább jól áll nekem...

Festesd be a hajadat akkor úgyis megtudod,h jól állna-e más hajszín :)

Mamád haragja is elszáll majd ha meglátja h jó lett és főleg ha kikopott :)

Enyém is megbékélt vele amikor meglátta h jól áll a fekete,pedig az festék volt és ma már nem kapok érte :)

Pedig tényleg akkor 15 voltam és nem 20-on felül :)

2010. dec. 21. 13:19
 16/25 A kérdező kommentje:
Azzal érvelt, hogy meg fogom bánni, mert hullani fog, és igy is hullik.De leszom, megcsinálom. Összeveszi, összeveszik.
2010. dec. 21. 13:29
 17/25 anonim ***** válasza:

13:19-es vagyok

Jól teszed...

Külben enyém is hullik és előtte is hullott,de nem érdekel :)

Külben ha azt vesszük a sampon a balzsam a pakolás,hajlax,hajhab...stb is tönkre tudja tenni a hajadat :)

Úgyis kifog kopni,max csak addig bánod amíg látod a hajadban.Utána meg eltudod dönteni h akarod-e festeni v nem,esetleg színezni más színekkel :)

Sok sikert és remélem nem fogod megbánni és nagyon jól fog állni :)

2010. dec. 21. 14:03
 18/25 A kérdező kommentje:

köszi szépen:)

Amúgy soha semmi nem tetszik neki.

Mindenért morog(de nem csak velem)

És más dolgokban is.

Ő ilyen. Meg kell szokni:)

2010. dec. 21. 14:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Bár nekem nem engedte volna valaki annó. Nagyon szép egészséges, világosbarna hajam volt, befestettem szőkére, azóta töredezik, kócolódik, a szine is ronda lett.
2010. dec. 21. 15:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Gondolom amikor ő volt fiatal, még agresszívabb szerek voltak hajfestésre, elhiszem, hogy attól károsodott a haj.

Most már csak a szőkítés roncsolhatja (főleg ha alapvetően sötét a hajad).

Nekem természetesen sebarna, fakó hajam van, amin a göndörsége is ront (kevésbé fényes a göndör haj).

14 évesen mondtam, hogy vöröset szeretnék, befestem. Szülők mondták, hogy jó, maximum visszafestem barnára, illetve ha elrontom, az én fejem, nekem lesz ciki.

El is rontottam, lila lett :) Mondták, hogy figyelmeztettek, most viseljem a koronámat. Sapkában jártam három hétig, utána fodrász kevert rendes vöröst. Immár 15 éve itthon festem a hajamat, boltban kapható hajfestékkel és semmi baja.

Szülőknek is annyi volt a kikötése, hogy majmot ne csináljak magamból, olyan színt válasszak, ami illik a bőröm/szemem színéhez. Hófehér bőr, barna szem, a vörös megy hozzá. A legviccesebb, hogy idegenek sokszor odajönnek, hogy "gyönyörű a hajszíned, gratulálok a szüleidnek - és a dauer is jó benne". Közben fordítva, a "dauer" gyári és a szín bolti :)

Milyen színűre festenéd és milyen adottságaid vannak hozzá? (természetes hajszín, bőrtónus, szemszín)

2010. dec. 21. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!