Mamám nem engedi, hogy befessem a hajam. Hogyan győzhetném meg?
Unokatesóm befestené a hajam, de nagymamám nem engedi meg. Az én pénzemből venném a hajfestéket, és elmúltam már 18. Azzal jön, hogy olyan szép a hajam, meg, hogy gond lesz vele később, meg unokatesóm nem fog ráérni mindig festegetni.
De én nagyon szeretném.
Én a helyedben megcsinálnám titokban és utána ő is észre fogja venni,h kikopik....megmondod h ünnepekre más frizurát szeretnél :)
Én 15 voltam amikor befestettem a hajamat,előtte szőke melírok voltak benne mivel akkor az volt a divat...kitaláltam elsőben h fekete leszek...anyu nem engedte,mamám meg végképp...megvettem a hajfestéket és mondtam anyunak,h ha nem festi be akkor befestetem mással.
Ma már értem,h mért nem akarta,h fekete legyen...már 6 éve fekete vagyok :) de annak örülök,h ez a hajszín legalább jól áll nekem...
Festesd be a hajadat akkor úgyis megtudod,h jól állna-e más hajszín :)
Mamád haragja is elszáll majd ha meglátja h jó lett és főleg ha kikopott :)
Enyém is megbékélt vele amikor meglátta h jól áll a fekete,pedig az festék volt és ma már nem kapok érte :)
Pedig tényleg akkor 15 voltam és nem 20-on felül :)
13:19-es vagyok
Jól teszed...
Külben enyém is hullik és előtte is hullott,de nem érdekel :)
Külben ha azt vesszük a sampon a balzsam a pakolás,hajlax,hajhab...stb is tönkre tudja tenni a hajadat :)
Úgyis kifog kopni,max csak addig bánod amíg látod a hajadban.Utána meg eltudod dönteni h akarod-e festeni v nem,esetleg színezni más színekkel :)
Sok sikert és remélem nem fogod megbánni és nagyon jól fog állni :)
köszi szépen:)
Amúgy soha semmi nem tetszik neki.
Mindenért morog(de nem csak velem)
És más dolgokban is.
Ő ilyen. Meg kell szokni:)
Gondolom amikor ő volt fiatal, még agresszívabb szerek voltak hajfestésre, elhiszem, hogy attól károsodott a haj.
Most már csak a szőkítés roncsolhatja (főleg ha alapvetően sötét a hajad).
Nekem természetesen sebarna, fakó hajam van, amin a göndörsége is ront (kevésbé fényes a göndör haj).
14 évesen mondtam, hogy vöröset szeretnék, befestem. Szülők mondták, hogy jó, maximum visszafestem barnára, illetve ha elrontom, az én fejem, nekem lesz ciki.
El is rontottam, lila lett :) Mondták, hogy figyelmeztettek, most viseljem a koronámat. Sapkában jártam három hétig, utána fodrász kevert rendes vöröst. Immár 15 éve itthon festem a hajamat, boltban kapható hajfestékkel és semmi baja.
Szülőknek is annyi volt a kikötése, hogy majmot ne csináljak magamból, olyan színt válasszak, ami illik a bőröm/szemem színéhez. Hófehér bőr, barna szem, a vörös megy hozzá. A legviccesebb, hogy idegenek sokszor odajönnek, hogy "gyönyörű a hajszíned, gratulálok a szüleidnek - és a dauer is jó benne". Közben fordítva, a "dauer" gyári és a szín bolti :)
Milyen színűre festenéd és milyen adottságaid vannak hozzá? (természetes hajszín, bőrtónus, szemszín)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!