Hogy győzhetném meg anyát, hogy engedje, hogy befessem a hajam?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tippeket.. 15 vagyok és már szeretnék valami újat a hajamba...Nem szeretném az egészet befesteni csak melírozni. Előre is köszi:)2011. júl. 12. 16:58
1/15 anonim válasza:
Először is az a kérdés, hogy miért nem engedi meg, hogy befesd a hajad?
2/15 A kérdező kommentje:
mert károsítja a hajat...
meg mert a barátnőmnek se engedik és akkor anya se akarja nekem megengedni
2011. júl. 12. 17:06
3/15 anonim válasza:
Értem. Nos, manapság rengeteg hajvédő spray, sampon és hasonló van. Nekem is be van festve a hajam és egészséges, hála az ilyen termékeknek. A legfontosabb, hogy üljetek le és beszéljétek meg nyugodtan. Ha meg melírozni szeretnéd, akkor meg főleg nem vészes az egész. :)
4/15 anonim válasza:
csináltasd meg, és majd megbarátkozik vele..
5/15 anonim válasza:
Ha nagyon akarod úgyis megcsináltatod.
Amúgy meg semmi nagyon extrém nincs ebben, pláne hogy ma már fiatalabbaknak is festve van a hajuk, és amúgy is ha nem tetszik akkor visszafested az eredeti színedre és kész
6/15 A kérdező kommentje:
az a baj h anya semmi kép nem akarja engedni azt mondja olyan k*rvás hogy 15 évesen hajat festek:/
2011. júl. 12. 20:52
7/15 anonim válasza:
semmi k*rvás nincs benne. régóta festem már a hajam és mindig is elég fiús stílusom volt :D nekem se engedték, megcsináltam magamnak és nem volt annyira kiakadva mint vártam
8/15 anonim válasza:
Ha befestenéd, én kopaszra nyíratnám a fejed.
9/15 anonim válasza:
Szerintem valami kis természetes az eredeti hajszínedtől nem túl elütő(esetleg melír) színt megengednének...már középiskolás vagy szerintem jövőre belemennének tuti,mondjuk ez az egyéni értékrendszeretektől is függ:)
10/15 anonim válasza:
Elsőnek is milyen színű a hajad? És milyen színű melírt szeretnél bele? :)
Amúgy én is ezen gondolkozok hogy rakassak-e bele, nekem eddig 1x volt és tetszett úgyhogy lehet megcsináltatom.
De amúgy igaza van a többieknek van nagyon sok hajápoló spray amit ha rendszeresen használsz akkor egészséges lehet a hajad, még festve is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!