Hogy győzhetném meg anyát, hogy engedje, hogy befessem a hajam?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tippeket.. 15 vagyok és már szeretnék valami újat a hajamba...Nem szeretném az egészet befesteni csak melírozni. Előre is köszi:)2011. júl. 12. 16:58
11/15 anonim válasza:
szerintem is tenyleg karos , nekem is volt melirozva a hajam , 14 lany vagyok es azota eleg durvan hull.
12/15 A kérdező kommentje:
szőkés barna a hajam és szőkét szeretnék... egy kicsit világosabbat mint az enyém:)
2011. júl. 14. 13:45
13/15 anonim válasza:
Tanuld meg: csak ribik festik a hajukat...
14/15 anonim válasza:
hülyeség hogy csak a ribik festik a hajukat..! ennyi erőből már anyukám is ribi lenne?? nem hinném. ha valakinek nem tetszik az eredeti hajszíne akkor befesti. beszéljétek meg anyukáddal, és ha már bemelírozták akkor használj hajápoló sprayt..:)
15/15 anonim válasza:
Én úgy győztem meg anyumat,h befestjem a hajam,hogy emlékeztettem,hogy ő milyen volt fiatal korában.Ám nem tudom,h nálad be-e vállna.Minden esetre te tudod,h milyen volt anyud(biztos mesélte már neked)és akk használd ki az olyan dolgokat,és lehet megengedi.Nekem bevállt és én 12 voltam,amikor festettem a hajam:)Hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!