Hogy tudjak végre elszakadni otthonról?
Hát kiút csak akkor van, ha teszel magadért. Csak úgy nem fog megoldódni.
Munka lenne az első, nem tudom, miért félsz attól, teljesen irreális dolog, munkát találsz, ha akarsz.
Utána félretenni, majd első legolcsóbb társbérletbe elhúzni.
Ne haragudjatok, de ez szánalmas mindkettőtök részéről.
Nincs önbizalmatok elmenni dolgozni, de ahhoz nem vagytok szégyellősek, higy eltartassátok magatokat a semmire, nulla kilátással. Gratulálok. A szüleiteket sajnálom a legjobban.
Nagyon sok ember gyűlöl dolgozni! Én sem szeretetből dolgozom, hanem, mert muszáj!
Pénz nélkül az ember előbb - utóbb lecsúszik a lejtőn!
Jön az alkohol, drogok, majd az ember hajléktalan lesz, onnan meg már nincs visszaút!
Ha mi nem teszünk magunkért, hogy jobb legyen, senki nem fog segíteni! Az a helyzet, hogy az elesettekkel, gyengékkel senki nem törődik!
Elhiszem, hogy nehéz ilyen körülmények között bármibe is belekezdened, de pont ennek kell motiválnia téged!
A jelek szerint van eszed, nem vagy buta! Tehát, jó képességeid vannak! Biztosan tudsz majd érvényesülni a munkahelyeden!
Keress állást, tegyél félre pénzt, majd költözz el!
Ha nem így teszel, sajnos akkor vége az életednek...
Hidd el, van kiút! Csak a kezdő lépés a legnehezebb!
El kell menni dolgozni, ahogy korábban is írták, akár gyárba, vagy eladónak, vagy akárhova. Spórolj kicsit, aztán keress vmi olcsó albérletet. Persze nem lesz az igazi, de inkább élj egy egészséges, önálló életet, minthogy otthon szenvedj. Később, esetleg ha lesz (vagy már van) párod, összeköltöztök és 2 fizetésből könnyebben vesztek egy saját lakást. Én - aztán mi - 7 éveig voltunk albérletben, most saját házban lakunk. Sajnos nekem is fura a családom, ha nem keresem őket, sohasem hívnak. Utoljára gondoltam kipróbálom, mennyi idő fog eltelni, míg ŐK keresnek engem, na ez 2 éve volt, azóta sem :D
Mindig úgy éld az életed, hogy a saját boldogságod legyen a központban, ha nem vagy vmiért boldog, változtass, rövid az élet hogy éveket b@sszunk el boldogtalanul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!