Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
17 eves fiu vagyok, szuleim elvaltak, anyukammal elek. Apam egy alapbol nyugodt termeszetu, munkamanias ember. Most hetvegen szalonnat akart sutni nala. 2 lany testverem lement segiteni takaritani a a hazaban, engem nem hivott, hiszen takaritani amugy se szokott engem hivni, csak ha valami hogyismondjam ferfiasabb feladat van. En ugy volt, hogy csak este 6fele megyek le, viszont kozben elhivtak focizni, ezert teljesen normalisan felhivtam es megkerdeztem, hogy nem jo-e, hogyha en csak 7fele megyek le a foci utan. Eme artatlan kerdes utan olyan szinten felhaborodott, hogy elkezdett velem kiabalni a telefonba, hogy sose segitek neki, most is itthon voltam ahelyett hogy lementem volna hozza fuvet nyirni stb. Na most az, hogy sose segitek neki szimplan hazugsag, hiszen barmikor szol egybol megyek, szo nelkul, maximum akkor nem, amikor betervezek valami programot es az utolso pillanatban szol, de ez 20bol 1 alkalom. Tenyleg segitek neki hetvegen is, amikor nala vagyok, amikor anyukamnal, hetkoznap suli utan barmikor amikor szol szo nelkul, hiszen csak az apam, emellett sokat tett ertem, nem vitatom. Ez a funyiros dolog pedig azert abszurd, mert takaritasrol volt szo, oda sose hiv, ezert meg se kerdeztem hogy kell e segiteni, es sajnos nem tudtam a csillagok allasabol kideriteni, hogy megvan nove a fu ezert segitenem kene levagni. Egyebkent nem mindig kisebb dolgokra kell gondolni, van 2 lakasa amit ujitott fel, ott is segitettem barmikor amikor szolt, emellett epitkezik is egy telken jelenleg, ahol hazat epit maganak,ott is segitek barmikor. A lenyeg az, hogy emiatt az egesz miatt nagyon osszevesztem vele, engem megbantott ezzel az egesszel hogy sosem segitek neki, mert amint mondtam nem igaz, o pedig felvan ram haborodva hogy milyen gyerek vagyok en. Egyebkent anyam, 2 tesom, meg apam baratnoje is nekem adott igazat, tesomnak azt mondta, hogy azon akadt ki, hogy magamtol sose jut eszembe segiteni, errol pedig annyit, hogy ez is hulyeseg, nemreg koltoztek at a cegevel uj uzlethelysegbe, akkor is mondtam neki, hogy barmiben kell segiteni szoljon, illetve volt hogy eppen az uj haznal volt kint, es akkor pont nem hivott segiteni, viszont pont beszeltem vele, akkor is mondtam neki hogy szoljon nyugodtan ha kell segiteni, megyek. Tehat ezt sem igazan ertem, mar csak azert sem mert egy teljesen artalmatlan kerdesbol fajult idaig a dolog.szerintetek tenyleg en vagyok a rossz vagy igazam van?2022. ápr. 18. 23:16
1/20 anonim válasza:
Nálam már ott bukott a dolog, hogy te nem takarítasz, mert az nem férfias. 17 éves, de már hímsoviniszta, akinek alap a nők kihasználása...
2/20 anonim válasza:
Neked van igazad, de felesleges ezen kattogni, holnapra elfelejti.
3/20 anonim válasza:
"azon akadt ki, hogy magamtol sose jut eszembe segiteni"
"barmiben kell segiteni szoljon"
Lásd meg a munkát, ha már akkora nagy férfi vagy.
4/20 anonim válasza:
Igatad van annak alapján amit itt leírtál.
Remélem hamar kibékültök és elfelejtitek ezt az egész felesleges balhét.
Gondol9m apád stresszes volt a program miatt és túllőtt a célon.
5/20 anonim válasza:
aha. megvárja míg a lányok dolgoznak, és ESETLEG méltóztatik megjelenni. Tipikus hím, akiből életében nem lesz férfi.
6/20 A kérdező kommentje:
Akik azt irjak, hogy himsoviniszta vagyok stb, nem, szoktam takaritani, itthon is, felreertitek a dolgot. Szimplan kettos a merce. En segitek a felujitasban, cipekedesben, a novereim pedig a takaritasban, hamar ok az elobbiben annyira nem tudnak.
2022. ápr. 18. 23:53
7/20 A kérdező kommentje:
3as, neked pedig szovegertes 0!
2022. ápr. 18. 23:54
8/20 anonim válasza:
Normál esetben ha valakinek gond a ksoz és más nem teszi meg hát feltakarít, nem elhet mit tenni.
9/20 anonim válasza:
ilyet itt NE kerdezz hogy kinek volt igaza. mindig a masikat fogjak mondani, nem teged. meg itt mindenki mar 6 evesen kinn kapalt, es naponta ki takarította az egesz hazat, aztan 13 evesen mar ok tartottak el az egesz családot. felejtsd el a gyakorit ilyen tekintetben, csak veszekedes lesz.
10/20 anonim válasza:
Amúgy ha jól értem nem apuddal éltek. Akkor miért is vagytok az ingyen inasai?
Mert az oké, hogy a közös ház körül, amiben a család lakik, mindenki segít... De ti átjártok apádhoz takarítani emg füvet vágni úgy, h amúgy anyudnál laktok? Ingyen bejárónők és kertész. Az igen. Apud valamit jól csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!