Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy megy tovább az élet??...

Hogy megy tovább az élet?? Sokszor nézek másokat is akik gyászolják, hogy vígan élik az életüket.

Figyelt kérdés
Édesapám fél éve halt meg hirtelen. Még mindig nem tudom elfogadni. Nagyon furcsa hogy megy tovább az élet nélküle. Most eltelt a húsvét is. Mindig az eszembe van. Nagyon hiányzik.
2022. ápr. 18. 21:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak, nekem is novemberben ment el anyu. 53 éves volt, évek óta tolószékben, kiszolgáltatottan. Sajnos magának is köszönheti, de az utóbbi években próbáltunk mindent megtenni érte, a párja 25 évig vele maradt, gondozta. Én ott voltam, próbáltam újraéleszteni, és hidd el, sajnos csak egy kanál leves félrement, és ennyi elég volt. A mai napig nem tudom sajnos feldolgozni, hetente látogatom, és még mindig sírok. De egyre könnyebb. Rosszul is érzem magam emiatt, de sajnos muszáj túllépni ezen, mert megőrülsz. Visszagondolva volt 3 hónapom, mikor semmi nem érdekelt, csak egy dolog, ami segített akkor elterelni a gondolataimat. De ez is lecsengett és most keresem a helyem én is. Idővel tényleg jobb lesz.
2022. ápr. 19. 14:45
 22/23 anonim ***** válasza:
29%
Úgy, hogy ők elfogadták, lezárták a dolgot. Élet velejárója, hogy valaki hirtelen hal meg. Senki nem dönthet a haláról, csak az öngyilkosok. Sajnálom a veszteségedet, de attól meg a többiek ugyan úgy szerették apudat.
2022. ápr. 19. 15:51
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Sok éve halt meg a férjem és az apukám

Utóbbi ment el elöbb24éve

Van hogy egy élet szituáció felébreszti az emlékeket ma is és könybe lábad a szemem.

Valahogy az idő múlásával nem elfogadod hogy nincs csak kénytelen vagy beletörődni.A napi rutin is így változik ez álltal megtanuljuk a hiányukkal együtt élni

Nem azt jelenti hogy elfelejted vagy kevésbé hiányzik csak ilyen formában átalakul.

Könyörgöm ne büntesse senki magát hogyha egy rövid hosszabb időre tudsz örülni az életnek hisz meg kell gyógyulnija a lelkünknek ahoz hogy képes legyél normálisan tovább élni.Nevetés kikapcsolódás is ehez tartozik.

Mert bár hogy fáj nekünk ez a dolgunk és az elhunyt szeretteink is ezt akarnàk.

Minden jót mindenkinek!

2022. ápr. 23. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!