Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretnék élni, vagy nem...

Nem szeretnék élni, vagy nem tudom. ?

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár évben rengeteget veszekedtem az anyámmal. És ezért többször is előjött a pánikrohamom. Nem egyszer fordult meg a fejemben hogy van e annak értelme hogy élek. De még is eszembe jutottak a barátaim, és rájöttem hogy őket azért nem hagynám itt. Rengeteget bántottam ezért magamat testileg. Azt azért hozzá kell tenni hogy nagyon érzékeny vagyok sajnos. És gondolkoztam azon is hogy lehet hogy igazából ennek nem kéne meg fordulnia a fejemben. Viszont mostanában a barátaim is cserben hagytak.Így végképp többet fordult meg ez a fejemben. De még fiatal vagyok, nem tudom mit kéne tennem. Anyám már mondott rám olyan szavakat amik elég bantóak,és már meg is kérdezte tőlem hogy egyáltalán én minek élek. Pedig én semmit nem tettem. De én még is szeretem meg persze akkor is az anyám. Nem tudom mit kellene csinálnom.

2022. márc. 29. 20:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Fel kellene keresned egy pszichológust. Ha nincs rá pénzed, akkor menj a pszichiátriára, ott összekötnek állami - ingyenes pszichológussal. Kitartást kívánok!
2022. márc. 29. 20:57
 2/23 anonim ***** válasza:
48%
Ha gondolod akkor írj nekem. Hátha tudok tanácsot adni vagy legalább meghallgatlak.
2022. márc. 29. 21:08
 3/23 anonim ***** válasza:
55%
Foglald el magad értelmes és hasznos tevékenységgel.
2022. márc. 29. 21:22
 4/23 anonim ***** válasza:
62%

Szóval.

Gondolkodj úgy, mint egy önálló érett nő. Vagy férfi.

Mégis mi a tököm van akkor, ha nem jössz ki jól az anyáddal? Miért, ki ő? Ja, az anyád. És?

Attól még lehet egy fas*szopó romlott nőszemély, akit senki nem szeret. Az nem a te hibád.

Mégis miért ne kellene élned? Mert neki nem tetszik? Sz*rjál egyet a véleményére akkor. Te egy tőle teljesen független emberi lény vagy.

Elmész szépen melózni, vagy koliba, aztán elhúzol onnan egy szobás lakásba és többet nem keresed 18 éves korod után.

Másrészt meg. Barátok jönnek mennek. A legtöbb 16 éves középiskola után MINDEN barátját elveszti. Mert az emberek változnak tudod. Ez nem azt jelenti, hogy mondjuk 5-10 év után is magányos lennél.

Ne a mostban gondolkodj, hanem hogy mi várhat még rád a jövőben.

2022. márc. 29. 21:24
 5/23 anonim ***** válasza:
50%
Iskolapszichológus?
2022. márc. 29. 22:27
 6/23 anonim ***** válasza:
44%

34 éves létemre én is így érzem magam. Igazából küllemre nem vagyok egy nagy szám ember, nincsenek drága ruháim, drága cipőm.

Ma egy állás bemutató előtt, és kicsit utána is beszélgettem egy sráccal, meg egy csajjal, mielőtt buszra szálltak volna, megkérdeztem be jelölhetem e őket facen, meg adták a nevüket is, stb, haza jöttem, be jelöltem őket, de egyik se jelölt vissza.

A csaj írt egyedül egy tök értelmetlen baromságot, aztán se nem igazolt vissza, se nem írt már utána. De többször is láttam fent.

Úgy látom a mai világba ha barátok nélkül nősz fel, már senkivel nem lehet ismerkedni, mert a többség egy szemétláda. Hidd el kérdező, az ilyen aljadékok véget néha én is kitudnám nyírni magam.

2022. márc. 29. 23:25
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
tipikus depressziós tünetek. a jó hír, hogy ez kezelhető, javítható állapot.
2022. márc. 30. 00:03
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 vagyok és az életem egy konstans szenvedés, miközben tanult, jól kereső, szépnek mondott ember vagyok. Anyám mai napig folyamatosan megtalál a nyomasztó dolgaival, a párkapcsolat egy örökös küzdelem, már cseszegetnek azzal, hogy mikor lesz gyerek, miközben én még úgy érzem, nem is éltem. Ha öregszel, lecserélnek, ha túl vidám vagy, hülyének néznek, ha depressziós, mindenki ignorál. Ezeket azért írom, hogy nehogy azt hidd, az emberek élete olyan f.sza. Az élet egy nagy rakás szar, akkor is, ha gazdag vagy, akkor is ha szép, akkor is, ha van párod. Mindenki egy rakat gondot húz maga után. De valahol mégis csak az embert elönti valami élni akarás, amikor meghallgatod a kedvenc zenédet, érzel valami jó virág illatot, pacsit ad a kutyád életében először vagy megdicsér valaki az utcán. Ez az élet.
2022. márc. 30. 00:14
 9/23 anonim ***** válasza:
49%

Én is érzékeny típus vagyok. Amit most tanulok: ne az érzelmeim, érzéseim határozzák meg a napomat, hanem a JÓZAN gondolkodás. JÓZANSÁG. Ezt tanulom. S azóta remek lelki állapotban vagyok. Istennek hála sikerült szabadulnom egy érzelmi csapdából, ami mindig hangulatingadozást okozott nálam.

Én anno Istennél találtam meg a megoldást ezekre a "nem akarok élni" napokra, hónapokra. Nehéz idők voltak, de elmúltak... s megérte kitartanom. Újra kisütött a nap!! Istennél kerestem a választ és nem csalódtam benne. Döntöttem: olvasni kezdem a bibliát és saját szavaimmal fogok szólni Istenhez - ő Válaszolt (mert Jézus ÉL!) és azóta is mindig Velem van, vigasztal, beszélget velem (néha igén keresztül, néha embereken keresztül, vagy a Szent Lélek által, stb.). Amúgy Isten téged is szeret, veled van, s a mostani eseményekben is arra vár, hogy hozzá fordulj: ELHIDD, hogy Szeret téged. Szólni akar hozzád is, szeretetével és jelenlétével elárasztani téged.

2022. márc. 30. 01:08
 10/23 anonim ***** válasza:
78%
hogy mindig beesik valami flúgos téríteni... ezek tényleg a sérült, labilis emberekre vadásznak?
2022. márc. 30. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!