Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretnék élni, vagy nem...

Nem szeretnék élni, vagy nem tudom. ?

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár évben rengeteget veszekedtem az anyámmal. És ezért többször is előjött a pánikrohamom. Nem egyszer fordult meg a fejemben hogy van e annak értelme hogy élek. De még is eszembe jutottak a barátaim, és rájöttem hogy őket azért nem hagynám itt. Rengeteget bántottam ezért magamat testileg. Azt azért hozzá kell tenni hogy nagyon érzékeny vagyok sajnos. És gondolkoztam azon is hogy lehet hogy igazából ennek nem kéne meg fordulnia a fejemben. Viszont mostanában a barátaim is cserben hagytak.Így végképp többet fordult meg ez a fejemben. De még fiatal vagyok, nem tudom mit kéne tennem. Anyám már mondott rám olyan szavakat amik elég bantóak,és már meg is kérdezte tőlem hogy egyáltalán én minek élek. Pedig én semmit nem tettem. De én még is szeretem meg persze akkor is az anyám. Nem tudom mit kellene csinálnom.

2022. márc. 29. 20:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy aki írta, hogy depressziós vagyok. Igen az vagyok, már 12 éve durván. Anyukám halálával kezdődött, de mára inkább azért vagyok az, mert senkinek nem vagyok elég jó. Elhiszem, hogy kerülik amúgy a depressziós embereket, de egyébként ez a részemről kicsit hülyeség, mert tudom jól érezni magam, nem húzom az orrom 0-24-be a föld alá.

Tudok nevetni, örülni dolgoknak. Nem szoktam sírni, max kicsit siránkozósabb vagyok az átlagtól :D Ha nem úgy alakul valami, amit szeretnék.

2022. márc. 30. 14:24
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

21# en is hasonlo idotartam óta, elég hullam volgyes de hat ez van

Hidd el jo vagy, csak roszakkal akadtal össze :)

2022. márc. 30. 17:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Férfi létemre én is nagyon érzékeny vagyok.

Sajnos, engem is sokat bántottak lelkileg mind otthon - , mind a suliban.

30 éves leszek, de a lelkem az nem jött jelyre...

Mélyen depressziós vagyok, de nem tudja rólam senki, mert tudok élni, általában jókedvű vagyok, sokat beszélek, viccelődöm.

Belül meg minden nap a halálra gondolok. A szívemben rengeteg szomorúság, bánat van.

Vannak házi szárnyasaim meg járok 12 éve konditerembe. Ez a két dolog van már csak, ami életben tart még valameddig.

2022. ápr. 8. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!