Nem szeretnék élni, vagy nem tudom. ?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár évben rengeteget veszekedtem az anyámmal. És ezért többször is előjött a pánikrohamom. Nem egyszer fordult meg a fejemben hogy van e annak értelme hogy élek. De még is eszembe jutottak a barátaim, és rájöttem hogy őket azért nem hagynám itt. Rengeteget bántottam ezért magamat testileg. Azt azért hozzá kell tenni hogy nagyon érzékeny vagyok sajnos. És gondolkoztam azon is hogy lehet hogy igazából ennek nem kéne meg fordulnia a fejemben. Viszont mostanában a barátaim is cserben hagytak.Így végképp többet fordult meg ez a fejemben. De még fiatal vagyok, nem tudom mit kéne tennem. Anyám már mondott rám olyan szavakat amik elég bantóak,és már meg is kérdezte tőlem hogy egyáltalán én minek élek. Pedig én semmit nem tettem. De én még is szeretem meg persze akkor is az anyám. Nem tudom mit kellene csinálnom.2022. márc. 29. 20:54
11/23 anonim válasza:
Szeretni való ember vagy. Soraidból is árad a szeretet. Különleges, igazán értékes vagy. A környezeted nem értékel téged. Talán majd egyszer, mikor megváltoznak, s olyan érzékeny szívük lesz, mint neked. Igen, van értelme az életednek! Nem véletlenül élsz! Egy tökéletes akarat szerint létezel. Most még nem mindent látsz, nem mindent értesz, de egy napon mindent meg fogsz érteni. Most csak egy puzzle darabot látsz, de idővel meglátod a teljes képet. Légy türelmes.
12/23 anonim válasza:
Keress egy jó szakembert, anyádtól meg távolodj el, nem jó ember! Aki ilyet mond a gyerekének, az megbukott.
13/23 anonim válasza:
Jah, és ezt a mérgező "akkorisazanyám" demagógiát engedd el. Szülni bárki tud, felnevelni normálisan a nagy kunszt. Ne ess hasra valakitől csak azért, mert működött a méhe.
14/23 anonim válasza:
“Nem tudom mit kellene csinálnom.”
Szeress! Feltétel nélkül szeress! Ilyen az IGAZ szeretet. Óriási, átformáló ereje van. A szeretet mindent legyőz!
Egy kis gyertya (szerető szív) is milyen csodásan világít a sötét szobában (szeretetlen világban).
15/23 anonim válasza:
7es minek neked Facebook? Utálod magad? Rémes, hogy emberek érzelmi állapotára egyáltalán bármilyen hatással van ez a szar. És akkor mi van, ha egy vadidegen nem jelölt vissza Facebookon? Engedjük már el. Mit vártál? Egy tartalmas kapcsolatba ennél több munkát kell beletenni. Ha rajtam múlna az egész facebookot beszántanám és behintenem a helyet sóval.
16/23 anonim válasza:
Jaja. Ki a f.szt érdekel a face?
17/23 anonim válasza:
Nem tudom, milyen nemű vagy, de akár itt is próbálkozhatsz barátokat találni!
Igaz, sok az abberált, pedofil meg aki, csak azért kedves veled, hogy kihasználjon és megdugjon, de, akadnak azért értelmes, kedves emberek is!
Ügyes vagy te és erős! Fel a fejjel!
18/23 anonim válasza:
És töröld le a Facebookról magad, utána kezdődik az élet.
19/23 anonim válasza:
17.: Azért ezzel nagyon óvatosan, a GYK-n is futottam már bele olyanokba (és most nem a mezei trollokra gondolok), hogy komolyan megrémített, hogy ilyen ember kint járkál köztünk szabadon. A face-n legalább a legtöbb ember neve és arca kint van, viszont itt a névtelenségben bárki azt él ki, amit akar.
20/23 anonim válasza:
Amint vege a sulinak koltozz es kezd uj eletet nelkule, aztan eldontod h elvagod e a szalakat vagy azert neha beszeltek meg. Ez persze csak a tovabbi viselkedesenek fuggvenye miutan magara marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!