Mit csináljak? Mostmár nem bírtam ki eljárt a kezem a h.lye öccsémmel szemben. 23.F
Kidobóként dolgozok egy cégnél akik különböző szórakozóhelyekre biztosítják a kidobókat és mostanában úgy érzem, hogy agyon szivatnak ezen a melón mert állandóan egy olyan helyre osztanak be mostanában ahol folyamatosan techno zenék vannak amiket szívből gyűlölök.
Ez mégegy dolog ez egy olyan dolog amit viselnem kell mert végülis fizetést kapok érte.
De azt már nem vagyok hajlandó tolerálni, hogy az öcsém meg direkt idegesít vele.
Felvázolom: amikor végzek és hazajövök azonnal jön hozzám a jbl-el és nem elég, hogy egész éjjel ilyen zenéket hallgatam még direkt ő is ilyeneket játszik be rajta, hogy idegesítsen, emellett messengeren állandóan küldi nekem a techno zenéket, hogy gyerünk hallgassam meg őket.
Próbáltam szép szóval 100-szor, hogy hagyja abba de csak azért is csinálta és most telt be a pohár. Holnapra beosztottak megint oda és az öcsém megint jött, hogy hangolódjak a holnapra és játszotta be megint ezeket a zenéket. Na itt jött a vörösköd.
Felálltam, a földhöz vertem a jbl-jét és egy akkora pofont lekevertem neki, hogy berepült a szobájába.
A szüleink meg nekem estek mert, hogy szerintük az éjszakai élet hozza ezt ki belőlem mert mióta ott dolgozok sokkal agresszívabb lettem.
Az véletlenül se fordul meg a fejükben, hogy az hozza ezt ki belőlem, hogy az öcsém idáig idegesített ezekkel.

20 vagyok !
Dolgoztam vendeglatoba, egesznap ment a zenegep… amikor hazaértem örültem neki hogy nem kellett azokat a zenéket hallgatnom, max a tevét halkan…. Szóval a szüleid sem látják ezt teljesen jól , de mindegy! Szerintem egy kidobonak a mai világban amiből a soknak kell lenni az azért az önuralom, szerintem
Volt az öcséd irányába is bőven, lett
Volna neki is választása… hat választott … tovább b@sztatott …

En is lekevertem volna egyet a taknyos ocsednek! Csak ugy zizgett volna.
Ami sok az sok.
Turted a vegtelensegig!! Vt egy pont ahol betelt a pohar. Kesz :D
N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!