Apám elvette a telefonom, mit csináljak?
Kettő telóm van (nem vagyok elkényeztetve az egyik a tesóm régije) és apa elvette az egyiket. Na az még nem is baj, de én eléggé oda szoktam a gondolataim leírni és amúgy sem jó a kapcsolatunk annyira, és én meg szoktam oda dolgokat írni azért. És most be vagyok parázva, mivan hogyha lecsesz, vagy veszekedik? Azért félek😬
17L
Az elvette, és a meg fogja nézni nem ugyan az.
28/F
1#
Azt nemtudok hogy tudja-e,de igen normálisan viselkedek, nem is értem miért vette el.
6#
Van rajta kód, csak lehet rájön.
"Van rajta kód, csak lehet rájön."
Ha hecker az apád, akkor esélyes. De kétlem, hogy azzal szórakozik, hogy feltörje a mobilod kódját és belelásson egy 17 éves hormonokkal fűtött, szerelmetes lány fejébe. (Gondolom nem matek feladatokkal van tele a telód jegyezete, akkor nem fosnál, hogy meglátja)
Röviden: ne féljél.
Ha le van kódolva, nem fogja tudni olvasgatni. Akkor lenne okod félni, ha konkrétan azért vette volna el, mert látott benne valamit, de akkor is kellenél a feloldáshoz, nem lenne meglepetés.
Tipp: Google Docs-ba jegyzetelj a Google Drive-on belül, ahhoz nehezebb hozzáférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!