Apám elvette a telefonom, mit csináljak?
Kettő telóm van (nem vagyok elkényeztetve az egyik a tesóm régije) és apa elvette az egyiket. Na az még nem is baj, de én eléggé oda szoktam a gondolataim leírni és amúgy sem jó a kapcsolatunk annyira, és én meg szoktam oda dolgokat írni azért. És most be vagyok parázva, mivan hogyha lecsesz, vagy veszekedik? Azért félek😬
17L
Mondjuk neki is lehet kettő, nem csak neked. Az nem a tiéd, hanem a tesódé és gondolom, a szüleitek vették neki.
Az meg, hogy elvette, mert ő is használná, nem azt jelenti, hogy érdekli is, mi van benne. De mi lenne, ha szólnál neki, hogy hadd tehess át minden számodra fontos dolgot a sajátodra? Aztán erről meg kitörlöd és kész.
13-as, ha neki vették, akkor ajándékba kapta. Az ajándék a megajándékozott tulajdona, azt jog szerint sem veheti vissza tőle az ajándékozó. Esetleg szélsőséges helyzetben, ha a megajándékozott az életére tör, vagy megtévesztéssel vette rá az ajándékozásra.
Vagyis hülyeséget írtál, a telefon a gyereké.
cseréld le...
... a kérdésben szereplő alanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!