Mit csináljak? Nagyon bűntudatom van.
Anyukám mondott nekem valamit, és véletlenül kicsúszott a számon, h hülye vagy? Azonnal bocsánatot kértem, és mondtam, hogy nem akartam mondani. Azt mondta ilyen ne mondjak neki viccből se. Nem hiszem, hogy haragudnak, ugyanúgy viselkedik velem, de nekem magyon bűntudatom van.
Mit kéne csinálnom?
Ha komolyan is gondoltad, vagy jobban mondva erős érzelmekkel mondtad ki, inkább azon gondolkodnék el, mi nem kerek a kapcsolatotokban (pl: ő nem bántásból mondja, de.... mégis úgy jön le, lekezelően, mindentudóan, stb).
Ha csak "baráti lazasággal" kicsúszott, hát "vezekelj", több takarítás, ilyesmi, amiknek örül a szülő a házban a gyerektől.
Ha azonnal bocsánatot kértél, akkor érezte, hogy ez tényleg csak kicsúszott a szádon.
Ha ugyanúgy viselkedik veled, mint előtte, akkor tényleg megbocsátott, túllépett rajta. Becsüld meg, mert nem minden szülő tette volna ezt!
Most semmit se kell tenned, csak persze ezután jobban vigyázz a szavaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!