Mi lehet az oka annak, ha egy apa, aki elméletileg szereti a gyerekeit, önszántából elhagyja a családját, alig törődik a gyerekeivel, alig keresi őket, anyagi szempontból is elhanyagolja őket? (az anya nem tiltja a gyerekeket az apától)
Mi lehet az oka annak, ha egy apa, aki elméletileg szereti a gyerekeit...
Meg is válaszolod a kérdést. Elméletileg. A valóságban meg nem. Van a duma, meg vannak a tettek. Az ember értékét meg ez utóbbi mutatja meg. S ahogy írják előttem, a látszat az a legfontosabb. Nagyon jellemző férfi tulajdonság én azt veszem észre. A látszatért, hogy jó színben tűnjenek föl a külvilágban képesek szinte bármit eltaposni. Ez praktikusan elsődlegesen a családjuk, feleség, gyerekek.
Sok múlik az új partneren is.
A második mostohaanyámnak köszönhetem, hogy az apám 11 év után felvette velem a kapcsolatot a gyerektartáson túl.
De egy ismerősöm panaszkodik, hogy a volt férje semmit nem törődik a közös gyerekükkel, és a mostani párja nem is akarja, hogy vele szóba álljon, még ha a gyerek miatt is, mert fél, hogy otthagyná őt is a gyerekkel egyedül.
Lehet hogy szereti a gyerekeit csak az anyát nem birja elviselni
Én is hasonló helyzetben vagyok.ferfi vagyok amugy
Ami biztos a gyerek nem tart össze embereket. Az egy k@#$ nagy tevhit
Az az oka, hogy valójaban nem szereti őket úgy, ahogy kellene. Amit érez, az nem feltétel nélküli, nem gondoskodó, nem igazi szülői szeretet. Legfeljebb némi jóindulat az irányukba. Csak ezt nyilván állati nehéz belátni és beismerni.
Ráadásul szerintem van, aki senkit nem tud jól szeretni, nem tudja milyen az, hogy kell. Miért pont a gyerekét tudná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!